Σύμπραξη ΕΡΤ3 και δήμου Καβάλας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 από τις 10:00 ως τις 16:00 οργανώνεται συγκέντρωση αγαθών στον χώρο του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας

Ο δήμος Καβάλας στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια της ΕΡΤ για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών προσωπικής υγιεινής για την ενίσχυση της δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η ΕΡΤ3 και η ΕΡΤ Καβάλας σε συνεργασία με τον δήμο Καβάλας διοργανώνουν δράση στήριξης για τον Συν-Άνθρωπο. Την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 από τις 10:00 ως τις 16:00 οργανώνεται συγκέντρωση αγαθών στον χώρο του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας στο λιμάνι της πόλης, τα οποία θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Καβάλας.

Οι πολίτες και οι οργανωμένοι τοπικοί κοινωνικοί φορείς που επιθυμούν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και με το δεδομένο ότι λόγω των επικειμένων εορτών του Πάσχα θα γίνει διανομή προϊόντων, καλό θα είναι να συνδράμουν στην παραπάνω προσπάθεια με την προσφορά κυρίως ειδών προσωπικής υγιεινής (σαμπουάν για τα μαλλιά, αφρόλουτρα για το σώμα, σαπούνια, χαρτιά υγείας, απορρυπαντικά για το σπίτι, ρολά κουζίνας και άλλα ανάλογα προϊόντα) αλλά και τρόφιμα, όπως ελαιόλαδο, γαλακτοκομικά μακράς διαρκείας και άλλα.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων της ΕΡΤ3 για τον Συν-Άνθρωπο στην περιφέρεια.