Let’s Do It Greece και στον δήμο Παγγαίου

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 όλος ο δήμος θα κινείται σε ρυθμούς εθελοντισμού μαζί με όλη την Ελλάδα

Για 6η συνεχή χρονιά ο δήμος Παγγαίου συμμετέχει στην Πανελλήνια Περιβαλλοντική Δράση  Let’s Do It Greece, τη μεγαλύτερη εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού της χώρας.

Για τον λόγο αυτό την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 θα κινείται σε ρυθμούς εθελοντισμού μαζί με όλη την Ελλάδα. Η εκστρατεία αυτή ξεκίνησε από νέα παιδιά, με βασικό σκοπό να διαδώσει το μήνυμα του εθελοντισμού σε όλη την χώρα, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης κοινοχρήστων χώρων.

Πιο συγκεκριμένα και φέτος ο δήμος Παγγαίου αγκάλιασε από νωρίς την εθελοντική αυτή προσπάθεια διοργανώνοντας συναντήσεις με φορείς της περιοχής του (συλλόγους, σωματεία κλπ) για την οργάνωση των δράσεων. Οι φορείς του δήμου που συμμετέχουν ανέρχονται σε 16 και θα προβούν σε ποικίλες δράσεις εθελοντισμού στο πλαίσιο της εκστρατείας.

Οι δράσεις θα κοινοποιηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος την οποία μπορείτε να επισκεφτείτε εδώ και ο καθένας μπορεί να ενημερωθεί για αυτές ώστε να συμμετάσχει την προκαθορισμένη μέρα.

Προσβλέποντας σε μια μεγάλη συμμετοχή, ο δήμος Παγγαίου προτρέπει τους πάντες «να γίνουν η αλλαγή που περιμένουν».