«Έκτακτο Δελτίο» φωτογραφικών «κλικ» από έντονα καιρικά φαινόμενα μέσα από τον φακό του Meteo Peramos

Ο Μετεωρολογικός Σταθμός της Νέας Περάμου και ο Μάκης Ζουμπλιός παρουσιάζουν εντυπωσιακά φωτογραφικά στιγμιότυπα από το πέρασμα καταιγίδων και της Αριάδνης από την περιοχή των Ελευθερών και του Παγγαίου

Ο χειμώνας του 2016-2017 ήταν σχετικά βαρύς, τουλάχιστον σε σύγκριση με τα προηγούμενα έτη. Πέρα, όμως, από τις δυσκολίες, επιφύλασσε εντυπωσιακές εικόνες από το πέρασμα των καταιγίδων και του χιονιά.

Ο φακός του Μετεωρολογικού Σταθμού της Νέας Περάμου (δείτε τη σελίδα του Meteo Peramos στη σελίδα του στο facebook εδώ) και του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου και φανατικού «καιρόφιλου» Μάκη Ζουμπλιού κατέγραψε μερικές από αυτές τις εικόνες στον κόλπο των Ελευθερών (Πέραμος, Αμμόλοφοι), στη Νέα Πέραμο και στον κάμπο της, στο Παγγαίο όρος και στο όρος του Συμβόλου.

Κεραυνοί, εντυπωσιακοί σχηματισμοί νεφών, βροχοκουρτίνες και ουράνια τόξα είναι μερικά από τα φωτογραφικά «κλικ» που περιγράφουν συνοπτικά τις καιρικές συνθήκες που επικράτησαν τον περασμένο χειμώνα. Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που ακολουθούν είναι ένα μικρό δείγμα από τα όσα κατέγραψε ο φακός του Meteo Peramos και του Μάκη Ζουμπλιού.