Σε ρυθμούς Λευκής Νύχτας Καβάλα και Ελευθερούπολη

Την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017 η εκδήλωση στην Καβάλα, την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 η αντίστοιχη δράση στην Ελευθερούπολη-Κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας προς τους επαγγελματίες και τις εθελοντικές ομάδες να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις

«Κλείδωσαν» οι ημερομηνίες για τη διοργάνωση της Λευκής Νύχτας τόσο στην Καβάλα όσο και στην Ελευθερούπολη. Την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017 η γιορτή της αγοράς, όπως είθισται να λέγεται αλλιώς η εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί για άλλη μια χρονιά στην Καβάλα, πλαισιωμένη από παράλληλες δράσεις και μουσικά δρώμενα, ενώ θα παραταθεί και το ωράριο των καταστημάτων. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν άμεσα, πιθανώς πριν το Πάσχα.

Μάλιστα, ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας καλεί του επαγγελματίες της πόλης, Πολιτιστικούς Συλλόγους και εθελοντικά σωματεία που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Λευκή Νύχτα να επικοινωνήσουν με την εταιρεία ΑΝΑΔΡΑΣΗ και τον Μπάμπη Ηλιάδη στα τηλέφωνα 2510 211559 και 6948 237127.

Όσον αφορά τον δήμο Παγγαίου, η Λευκή Νύχτα θα πραγματοποιηθεί στην Ελευθερούπολη την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017, ενώ όλες οι δράσεις θα φιλοξενηθούν στην κεντρική οδό Φρίξου Παπαχρηστίδη και θα περιλαμβάνουν συναυλίες και παράλληλα δρώμενα.