Επανέρχεται την Τετάρτη 5 Απριλίου η συγκοινωνία στη γραμμή Καβάλα-Πρίνος

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλλαν στην αποκατάσταση της γραμμής και τονίζει την ανάγκη για περισσότερα δρομολόγια αλλά και για σταθερότητα στην εκτέλεσή τους-Αναγκαία η μεταφορά της αρμοδιότητας καθορισμού των δρομολογίων στην ΠΕ Καβάλας

Επανέρχεται την Τετάρτη 5 Απριλίου η συγκοινωνία στην ακτοπλοϊκή γραμμή Καβάλα-Πρίνος, μετά από μια διακοπή τεσσάρων ημερών λόγω των συνεχιζόμενων εκτεταμένων εργασιών συντήρησης των κύριων μηχανών στο Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ», το πλοίο αδυνατούσε να εκτελέσει τα δρομολόγιά του στην εν λόγω πορθμειακή γραμμή μέχρι να εκδοθεί νέο Πιστοποιητικό Ασφάλειας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλλαν στην αποκατάσταση της γραμμής και τονίζει την ανάγκη για περισσότερα δρομολόγια αλλά και για σταθερότητα στην εκτέλεσή τους, ενώ επανέλαβε την ανάγκη μεταφοράς της αρμοδιότητας καθορισμού των δρομολογίων στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Μαρκόπουλου
«Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Ναυτιλιακής Εταιρείας, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, των αρμόδιων επιθεωρητών και των υπηρεσιών του Υ.Ε.Ν., η συγκοινωνία στην “πολύπαθη” γραμμή Καβάλα-Πρίνος επανέρχεται από αύριο (σ.σ.: Τετάρτη 5 Απριλίου). Ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν στην αποκατάσταση της συγκοινωνίας. Η γραμμή Καβάλα-Πρίνος χρειάζεται περισσότερα δρομολόγια αλλά και σταθερότητα στην εκτέλεσή τους για να μπορεί να εξυπηρετεί τις ανάγκες. Επιπλέον η μεταφορά της αρμοδιότητας καθορισμού των δρομολογίων στην ΠΑΜΘ/ΠΕ Καβάλας θα συμβάλει καθοριστικά στην εξυπηρέτηση του κοινού, όπως δεσμεύθηκε και ο αρμόδιος Υπουργός».