Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Φίλοι Παιδόπολης «Άγιος Γεώργιος» Καβάλας

Την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 έγινε η σύσταση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Φίλοι Παιδόπολης «Άγιος Γεώργιος» Καβάλας.

Το Σωματείο ευχαριστεί από καρδιάς τα απερχόμενα μέλη του ΔΣ, τις κυρίες Θώμη Αγγέλου και την Όλγα Μάρτου, για το πολύ μεγάλο και ουσιαστικό έργο που προσέφεραν κατά τα δύο προηγούμενα χρόνια υπηρετώντας τους σκοπούς τους Σωματείου, με στόχο το όφελος των παιδιών.

Κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης αποφασίστηκε η αξιοποίηση και η ανάθεση αρμοδιοτήτων και στα 10 μέλη που ήταν υποψήφια για το νέο ΔΣ, με στόχο στη νέα θητεία να παραχθεί μεγαλύτερο έργο προς όφελος των παιδιών, να ενεργοποιηθούν και να συμμετέχουν περισσότεροι πολίτες και να προωθηθεί το πρόγραμμα αποϊδρυματοποίησης με την αναδοχή και την παιδοθεσία.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος: Παναγιώτης Αγαπητός του Αναστασίου
Αντιπρόεδρος: Ελένη Γιάννου του Δημητρίου,
Γραμματέας: Αικατερίνη Βασιλοπούλου-Ταουσάνη του Θωμά
Ταμίας: Ελένη Σοφιανίδου του Ευσταθίου
Μέλος: Μαρίνα Φιλιππίδου του Βασιλείου
Αναπληρωματικά Μέλη: (με αλφαβητική σειρά) Αντώνης Κάτανας του Γεωργίου, Γεώργιος Περιφεράκης του Εμμανουήλ, Μελίνα Παπακωνσταντίνου του Κυριαζή, Ανθή Σπηλιοπούλου του Στέφανου και Έλενα Φλούδα του Ευαγγέλου

Εξελεγκτική Επιτροπή

Πρόεδρος: Έλσα Αυλωνίτου του Σπυρίδων
Μέλος: Φωτεινή Καραγιαννίδου του Νικόλαου
Μέλος: Ελισάβετ Χριστοφόρου του Αθηνόδωρου

Επιπλέον, αξιοποιώντας την επαγγελματική ιδιότητά της Θώμης Αγγέλου, εκτός από τη διάθεση του χρόνου της ως μέλους του Σωματείου, αναλαμβάνει ως υπεύθυνη οπτικής επικοινωνίας και σύμβουλος διοργάνωσης εκδηλώσεων.

Για τις δράσεις και το έργο του Σωματείου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του Σωματείου εδώ και από τη σελίδα στο facebook εδώ καθώς και στα τηλέφωνα: 6947 184264 (Παναγιώτης Αγαπητός) και 6938 479138 (Αικατερίνη Βασιλοπούλου-Ταουσάνη).