Συγκέντρωση και πορεία υποστηρικτών του Αρτέμη Σώρρα στην Καβάλα (φωτογραφίες και βίντεο)

Τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις της Καβάλας συγκεντρώθηκαν στον Δημοτικό Κήπο και στη συνέχεια πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση σε κεντρικούς δρόμους, μοιράζοντας φυλλάδια σε πολίτες και καταστηματάρχες, ενώ έστησαν και μικροφωνική στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου

Περίπου 100 μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις συγκεντρώθηκαν το πρωί του Σαββάτου 8 Απριλίου στον Δημοτικό Κήπο Καβάλας, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία-περιοδεία στο κέντρο της πόλης.

Οι υποστηρικτές του Αρτέμη Σώρρα μοίρασαν ενημερωτικό υλικό σε περαστικούς και σε καταστήματα, ζητώντας τον κόσμο να συνταχθεί μαζί τους, ενώ εξέφρασαν την έντονη διαμαρτυρία τους για τις διώξεις του επικεφαλής της Ελλήνων Συνέλευσις.

Μάλιστα, έκαναν στάση στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου, παραπλεύρως της Εκκλησίας του Αγίου Νικολάου, όπου έστησαν μικροφωνική και πληροφόρησαν τους περαστικούς για τις θέσεις της Ελλήνων Συνέλευσις.

Οι παρεμβάσεις των υποστηρικτών του Αρτέμη Σώρρα θα συνεχιστούν, όπως ανέφεραν και οι ίδιοι, ενώ δεν απέκλεισαν την επιβεβαίωση των φημών που θέλουν τη δημιουργία κόμματος που θα μετάσχει στις επόμενες εθνικές εκλογές είτε με επικεφαλής τον Αρτέμη Σώρρα είτε με επικεφαλής άλλο μέλος της Ελλήνων Συνέλευσης.

Ακολουθεί βίντεο από την παρέμβαση των μελών της Ελλήνων Συνέλευσις Καβάλας μπροστά από το Βήμα του Αποστόλου Παύλου.