Καβάλα: Άνοιξε τεράστια τρύπα στη μέση της παραλιακής οδού

Με το πέρασμα ενός μεγάλου οχήματος ο δρόμος άνοιξε στα δύο αφήνοντας ένα χάσμα αρκετών μέτρων-Άμεσα το Λιμενικό έκλεισε το δρόμο και τα συνεργεία του δήμου ξεκίνησαν εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος

Μία τρύπα μήκους τριών μέτρων και πλάτους περίπου ενός άνοιξε στη μέση της παραλιακής οδού της Καβάλας το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας 10 Απριλίου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες περαστικών, η τρύπα άνοιξε μετά το πέρασμα ενός φορτηγού, ενώ κατά τύχη δεν προκλήθηκε κάποιοι ατύχημα ή ζημιές σε διερχόμενα οχήματα.

Άμεσα άνδρες του Λιμενικού έσπευσαν στο σημείο και έκλεισαν το δρόμο, ενώ συνεργεία του δήμου Καβάλας και της ΔΕΥΑΚ εργάζονται για την αποκατάσταση της ζημιάς, η οποία άφησε στο οδόστρωμα μια τρύπα βάθους αρκετών μέτρων.

Να σημειωθεί ότι ακριβώς από κάτω περνάει ο μεγάλος αγωγός όμβριων υδάτων, ο οποίος παλιότερα, πριν τη δημιουργία του Βιολογικού, ήταν ο κεντρικός αγωγός λυμάτων της πόλης. Πιθανολογείται ότι η θάλασσα «έφαγε» το δρόμο, περνώντας μέσα από τον αγωγό, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κενό κάτω από το οδόστρωμα το οποίο τελικά κατέρρευσε με το πέρασμα του φορτηγού.