Με ρυθμούς-ρεκόρ προχωράνε οι εργασίες αποκατάστασης του «κρατήρα» της παραλιακής (φωτογραφίες)

Η τρύπα έχει ήδη κλείσει και είναι πολύ πιθανό ο δρόμος να δοθεί σε λίγες ώρες στην κυκλοφορία-ΟΛΚ και ΔΕΥΑΚ ενήργησαν ακαριαία και έπραξαν το αυτονόητο, αποκαθιστώντας σε μη... ελληνικούς χρόνους τη ζημιά

Με αμείωτους ρυθμούς τα συνεργεία του δήμου Καβάλας και του ΟΛΚ συνεχίζουν τις εργασίες για να αποκαταστήσουν τη ζημιά που υπέστη η παραλιακή λεωφόρος της Καβάλας το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας 10 Απριλίου 2017 (διαβάστε σχετικά εδώ).

Ήδη έχουν απομακρυνθεί οι κυβόλιθοι πέριξ του σημείου της μεγάλης τρύπας που άνοιξε, έχει καθαριστεί το σημείο, έχουν μπει τα σιδερένια πέδιλα και πάνω σ’ αυτά έχουν τοποθετηθεί και οι δύο μεγάλες τσιμεντένιες πλάκες που έκλεισαν, πλέον, την τρύπα.

Ήδη από το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης 11 Απριλίου, πριν κάνει κλείσει 24ωρο από τη ζημιά, θα αρχίσει να πέφτει χώμα πάνω στις τσιμεντένιες πλάκες, πάνω στο οποίο θα τοποθετηθούν οι νέοι κυβόλιθοι.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ξανθόπουλος, δήλωσε στο KAVALAPOST ότι ο δρόμος θα δοθεί στην κυκλοφορία άμεσα-αν όχι σήμερα, τη Μεγάλη Τετάρτη-, ενώ ο ίδιος βρίσκεται διαρκώς στο σημείο, επιβλέποντας την εξέλιξη των εργασιών.