Βρέθηκε ο μικρός Κυριάκος που είχε εξαφανιστεί στην Ελευθερούπολη

Το παιδί είχε χαθεί το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής από την περιοχή όπου γίνεται η λαϊκή αγορά

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση του μικρού Κυριάκου, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής 14 Απριλίου 2017 στην Ελευθερούπολη του δήμου Παγγαίου. Ο μικρός βρέθηκε από μέλη του Συλλόγου Καταδρομέων Καβάλας περίπου ένα χιλιόμετρο από το σπίτι του σε δασική έκταση, πάνω από το Κέντρο Υγείας της Ελευθερούπολης, ενώ απεγκλωβίστηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς είχε εγκλωβιστεί από την πυκνή βλάστηση.

Ο μικρός έφερε κάποιες εκδορές, πιθανώς από πτώση και ήταν τρομαγμένος, αλλά καλά στην υγεία του, ενώ μεταφέρθηκε προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Πάντως παραμένουν άγνωστα τα αίτια που οδήγησαν τον μικρό στο σημείο που βρέθηκε, αν και το πιθανότερο σενάριο, σύμφωνα και με μαρτυρίες περιοίκων, είναι ότι παίζοντας με άλλα παιδιά, χάθηκε και τρόμαξε, με αποτέλεσμα να κρυφτεί και να αγνοείται για πολλές ώρες.

Διαβάστε το αρχικό ρεπορτάζ:

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες από την Αστυνομία, χάθηκε το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής 14 Απριλίου 2017 ένα μικρό παιδί στην Ελευθερούπολη του δήμου Παγγαίου.

Ο μικρός, ο ποίος ακούει στο όνομα Κυριάκος, είναι 2,5 χρονών και σύμφωνα με τη μητέρα του, εξαφανίστηκε περίπου στις 08:30 από την αυλή του σπιτιού τους, που βρίσκεται στην περιοχή που γίνεται η λαϊκή αγορά στην Ελευθερούπολη.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο μικρός έχει πολύ κοντά ξανθά μαλλιά και όχι μακριά όπως στη φωτογραφία, ενώ παρουσιάζει και πρόβλημα στην ομιλία του. Την ώρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε παντελόνι και κόκκινη ζακέτα. Αν κάποιος δει τον μικρό, παρακαλείται να επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ με το Αστυνομικό Τμήμα της Ελευθερούπολης ή την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας (100).