Kavala AirSea Show: Φωτογραφική αναδρομή στο παρελθόν (φωτογραφίες)

Στο δρόμο για τη διοργάνωση του 2017, το KAVALAPOST θυμάται μερικές στιγμές από το ιστορικό (από πολλές απόψεις και... μέχρι το επόμενο) show του 2014 μέσα από αδημοσίευτες φωτογραφίες του Θανάση Σοφιανού και του Βαγγέλη Φέρελη

Το Kavala AirSea Show 2017 είναι σε διαδικασία «τροχοδρόμησης» (30 Ιουνίου, 1 και 2 Ιουλίου 2017), παρά τις δυσκολίες που άπτονται κυρίως της τήρησης του χρονοδιαγράμματος (διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ).

Με αφορμή τη φετινή διοργάνωση, το KAVALAPOST επέλεξε την ιστορική διοργάνωση του 2014, τη χρονιά που πέταξαν πάνω από την Καβάλα για τελευταία φορά πριν αποσυρθούν ο «Τίγρης» και ο «Όλυμπος», τα δυο Α-7 Corsair της Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά και το σμήνος των Saudi Hawks της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας της Σαουδικής Αραβίας.

Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες του Θανάση Σοφιανού και του Βαγγέλη Φέρελη, με μια δόση… καλλιτεχνικής υπερβολής, που δεν κλέβει, όμως, την αίγλη από αυτό καθαυτό το θέμα της φωτογραφίας, αποτυπώνουν μερικές χαρακτηριστικές στιγμές από το Kavala AirSea Show του 2014, μια ιστορική χρονιά για τη διοργάνωση, μέχρι την… επόμενη.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες.