Ο Τόπος της Ζωής μας: Πασχαλινή δράση για το Ίδρυμα «Αγία Μαρίνα»

Μέλη της δημοτικής κίνησης Καβάλας συγκέντρωσαν ένα ποσό και αγόρασαν πασχαλινές λαμπάδες που έφτιαξαν τα παιδιά του Ιδρύματος-Πλήθος δράσεων και επισκέψεων μελών της δημοτικής κίνησης κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα

Με αφορμή τις γιορτές του Πάσχα και το μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης που εκφράζουν, η ανεξάρτητη δημοτική κίνηση Καβάλας Ο Τόπος της Ζωής μας επέλεξε να πραγματοποιήσει μία δράση με σκοπό να στηρίξει τα παιδιά, τους εργαζόμενους και τους εθελοντές του Ιδρύματος «Μέριμνα για το ειδικό παιδί-Αγία Μαρίνα». Μέλη της δημοτικής κίνησης συγκέντρωσαν ένα ποσό και αγόρασαν πασχαλινές λαμπάδες που έφτιαξαν τα παιδιά του ιδρύματος.

Επίσης, κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα ο επικεφαλής του Τόπου της Ζωής μας Μάκης Παπαδόπουλος μαζί με μέλη της δημοτικής κίνησης επισκέφθηκαν γειτονιές, κεντρικούς εμπορικούς δρόμους και τη λαϊκή αγορά της Καβάλας, τοπικές κοινότητες του δήμου, ΚΑΠΗ, αλλά και την Ιχθυόσκαλα, τη Δημοτική Αγορά και τη Δημοτική Λαχαναγορά, αντάλλαξαν ευχές και προσέφεραν τις λαμπάδες σε πολίτες και επαγγελματίες.

Με την ολοκλήρωση των επισκέψεων, ο Μάκης Παπαδόπουλος δήλωσε τα εξής: «Κάθε χρόνο Ο Τόπος της Ζωής μας οργανώνει δράσεις με πολιτιστικό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό περιεχόμενο, με σκοπό να προωθήσουμε ζητήματα του τόπου μας που θεωρούμε σημαντικά. Αυτή την άνοιξη επιλέξαμε να διοργανώσουμε μία δράση αφιερωμένη στο Ίδρυμα “Αγία Μαρίνα” και να βάλουμε στην προτεραιότητα την στήριξη των ανθρώπων του Ιδρύματος.

»Θέλαμε να κάνουμε κάτι για να προβάλλουμε το έργο του και να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο για το μέλλον του. Δυστυχώς, εδώ και πολύ καιρό υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση από πλευράς Πολιτείας και δήμου για να βρεθούν οριστικές λύσεις στα προβλήματά του και οι συμπολίτες μας το επισημαίνουν αυτό. Όπως και να ‘χει, η ανταπόκριση των πολιτών ήταν πολύ θετική και ιδιαίτερα θερμή και έχουμε την ικανοποίηση ότι συμβάλλαμε και εμείς με τις λιγοστές μας δυνάμεις στο να στηριχθεί το Ίδρυμα λίγο περισσότερο. Ευχόμαστε να βρεθεί σύντομα μία οριστική λύση, ώστε να τελειώσει ο “γολγοθάς” που βιώνει το Ίδρυμα τα τελευταία χρόνια».