Εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας για την Παγκόσμια Ημέρα για την Ασφάλεια στην Εργασία

Ενδιαφέρουσες εισηγήσεις όπως είναι η σύνδεση του εργασιακού στρες με τον καρκίνο στις 28 Απριλίου 2017 στις 19:00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός»

Ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 και ώρα 19:00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Επιθεώρηση Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία Καβάλας και απευθύνεται σε Γιατρούς Εργασίας, σε Τεχνικούς Ασφαλείας, σε Εκπροσώπους Συλλόγων και Φορέων και σε ευαισθητοποιημένους για το θέμα πολίτες.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει και ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καβάλας Ευθύμιος Μακρογιάννης.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης και οι διαλέξεις

  1. Επιπτώσεις της Οικονομικής Κρίσης στην Υγεία των Εργαζομένων-Εισηγήτρια Αλεξάνδρα Κουκουλιάτα, Ιατρός Παθολογοανατόμος Msc, προϊσταμένη του Τμήματος  Επιθεώρησης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία Καβάλας.
  2. Φυματίωση και Μετανάστευση-Εισηγητής Θεόδωρος Κωνσταντινίδης, Ειδικός Ιατρός Εργασίας, Καθηγητής, διευθυντής του Εργαστηρίου Υγιεινής και Προστασίας Περιβάλλοντος του ΔΠΘ-Αλεξανδρούπολη.
  3. Εργασιακό Στρες και Καρκίνος-Εισηγητής Ξενοφών Κροκίδης, Παθολόγος, πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας.