Η ζημιά στις «Γλάστρες» φέρνει αλλαγές και στα δρομολόγια του ΚΤΕΛ

Με «μικρό» λεωφορείο τα δρομολόγια το Σαββατοκύριακο - Νέο πλάνο από Δευτέρα

Μετά την εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον δρόμο του Παληού λόγω της καθίζησης στο σημείο «Γλάστρες» από το βράδυ της Παρασκευής 21 Απριλίου 2017 (διαβάστε σχετικά εδώ) και ειδικά της απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, λογικό ήταν να «επηρεαστούν» και τα δρομολόγια που εκτελεί το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Νομού Καβάλας προς τα δυτικά του νομού.

Το πρωί του Σαββάτου 22 Απριλίου 2017, η εταιρία προέβη σε σχετική ανακοίνωση: «Από σήμερα 22-04-2017 και μέχρι νεωτέρας η αστυνομική διεύθυνση Καβάλας απαγόρευσε από την περιοχη του Παληό λόγω προβλήματος στο οδοστρώμα τη διέλευση μεγάλων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων. ‘Ολα τα δρομολόγια που διέρχονται από το Παληό θα τροποποιηθούν. Καβάλα-Θεσσαλονίκη- Καβάλα μέσω παραλιακής οδού. Καβάλα-Παληό-Ηρακλείτσα-Νέα Πέραμος-Ελευθερέ-Ελαιοχώρι και αντίστροφα. Θα ενημερωθείτε άμεσα για τα τροποποιημένα δρομολόγια».

Το ΚΤΕΛ έχει «επιστρατεύσει» το μικρότερου μεγέθους λεωφορείο που διαθέτει για την εκτέλεση των δρομολογίων του Σαββατοκύριακου, ενώ αναμένεται νέα ανακοίνωση, πιθανώς τη Δευτέρα για το πώς θα διαμορφωθούν τα νέα δεδομένα.