Ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού από τον Σύνδεσμο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Νομού Καβάλας

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Απριλίου 2017 18:00-20:00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» με θέμα «Ημέρα Γνωριμίας Σχολών 2ου και 5ου Πεδίου»

O Σύνδεσμος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Νομού Καβάλας διοργανώνει ημερίδα-σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα «Ημέρα Γνωριμίας Σχολών 2ου και 5ου Πεδίου» το Σάββατο 29 Απριλίου 2017 και ώρα 18:00-20:00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός».

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με εκπροσώπους Γεωπονικών, Οικονομικών και Πολυτεχνικών Σχολών.

Η ημερίδα απευθύνεται στους μαθητές των φροντιστηρίων μελών του Συνδέσμου που φοιτούν στο Λύκειο και ενδιαφέρονται για τις σχολές του  2ου και 5ου  Επιστημονικού Πεδίου.

«Οι προοπτικές των επαγγελμάτων στην αγορά εργασίας σε συνδυασμό με τις προσωπικές κλίσεις και δεξιότητες είναι το εφαλτήριο για την ατομική στρατηγική καριέρας και πρέπει να υπερισχύουν έναντι οποιασδήποτε παλαιωμένης αντίληψης για τα επαγγέλματα.

»Ευθύνη όλων των δασκάλων, πέρα από τις ιδιαιτερότητες των καιρών, είναι να στέκονται αρωγοί στους αγώνες και την αγωνία των εφήβων μας, να ωθούν προς τα μπρος με όραμα και γνώση τη νέα γενιά της χώρας μας και να αποτελούν το σκαλοπάτι προς την επίτευξη των στόχων τους», είναι το μήνυμα του Συνδέσμου.