Από την Πρωτομαγιά πεζοδρομείται η παραλιακή της Καβάλας

Έναν μήνα νωρίτερα φέτος από κάθε άλλη χρονιά

Κάθε χρόνο, η πεζοδρόμηση της οδού Εθνικής Αντιστάσεως (παραλιακή οδός) ξεκινούσε την 1η Ιουνίου και διαρκούσε μέχρι και την 30η Σεπτεμβρίου. Φέτος, ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας αποφάσισε το μέτρο της πεζοδρόμησης να ισχύσει από την Πρωτομαγιά. Αυτό ανακοίνωσε η διοίκηση του ΟΛΚ με το ακόλουθο δελτίο Τύπου.

«Ο Οργανισμός Λιμένος Καβάλας   ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με την υπ’ αρίθ.  4/10/30-3-2017 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, τίθεται σε εφαρμογή  η απαγόρευση κυκλοφορίας  και στάθμευσης  οχημάτων επί της οδού Εθν. Αντίστασης από την διασταύρωση με την οδό Αβέρωφ έως την είσοδο  του Πάρκου Φαλήρου για το χρονικό διάστημα από 1-5-2017 έως και 30-9-2017 για τις ώρες 16.00 έως 05.00 της επομένης ημέρας. Η είσοδος και η έξοδος του χώρου στάθμευσης  αυτοκινήτων επί  του υπήνεμου μώλου θα παραμένουν ανοικτές.

Η ως άνω  απαγόρευση δεν θα ισχύσει την Παρασκευή 5 Μάϊου 2017 λόγω της διεξαγωγής των εκδηλώσεων της ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ. Η πρόσβαση για έκτακτες περιπτώσεις ανάγκης  θα γίνεται από την οδό Μητροπολίτου Χρυσοστόμου».