Το Kavala AirSea Show «πετάει» για Νέα Πέραμο

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα των αεροπορικών επιδείξεων στον δήμο Παγγαίου-Διπλασιάζεται στην πράξη το αναμενόμενο ξεχωριστό θέαμα κατά την Pageo Flying Day

«Κλείδωσε» το πρόγραμμα των αεροπορικών και ναυτικών επιδείξεων στον κόλπο της Νέας Περάμου στον δήμο Παγγαίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής του Kavala AirSea Show (περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση μπορείτε να βρείτε εδώ).

Συγκεκριμένα, οι περιορισμένης κλίμακας Αεροπορικές και Ναυτικές (optional) επιδείξεις στην περιοχή κόλπου Περάμου Καβάλας με Οργανωτική ευθύνη του δήμου Παγγαίου και επιχειρησιακή του Διευθυντή του Kavala AirSea Show Σμηνάρχου (Ι) ε.α. Παναγιώτη Γεωργιάδη περιλαμβάνουν δοκιμαστικές και κύριες επιδείξεις στις 2 Ιουλίου 2017 κατά τις ώρες 12:00-13:00.

Η Διεθνούς φήμης Ιταλική Αεροπορική Ομάδα Επιδείξεων Pioneer Team, η οποία είναι η βασική Ομάδα της διοργάνωσης Pageo Flying Day για το 2017 και συμμετείχε στο 1ο και στο 4ο Kavala Air Sea Show (2011 και 2014), αυτή την περίοδο πραγματοποιεί επιδείξεις στην Κίνα (σχετικό link πληροφόρησης για την εν λόγω ομάδα εδώ).

Της Κυριακής θα προηγηθεί πλήρης δοκιμαστική πτήση επίδειξης της Ομάδας διπλασιάζοντας στην πράξη το αναμενόμενο ξεχωριστό θέαμα στον κόλπο της Νέας Περάμου. Η Διοργάνωση θα δημοσιοποιήσει έγκαιρα περαιτέρω λεπτομέρειες κατόπιν και της εξαιρετικής συνεργασίας με τον δήμο Παγγαίου.