Μουσικό Σχολείο Καβάλας: Συνάντηση εθελοντών για τις εκδηλώσεις προς τιμή του Αποστόλου Παύλου

Η συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017 στις 18:00 στο Μουσικό Σχολείο με έναν κοινό σκοπό: «Να γίνει μια γιορτή γεμάτη φως για τα παιδιά, την πόλη και τους ανθρώπους της»

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και το Μουσικό Σχολείο Καβάλας διοργανώνουν συνάντηση εθελοντών στο πλαίσιο των εκδηλώσεων προς τιμή του Αποστόλου Παύλου που θα πραγματοποιηθούν από τις 6 έως 9 Μαΐου 2017 με τίτλο «Άδοντες καί Ψάλλοντες ἐν τῇ καρδίᾳ…» (διαβάστε εδώ αναλυτικές πληροφορίες για τις εκδηλώσεις).

«Η ενεργή συμμετοχή όλων των Εθελοντών Καβαλιωτών σε αυτές τις εκδηλώσεις που θα δώσουν ζωντάνια, χρώμα και μελωδίες από παιδιά όλης της χώρας στην πόλη μας είναι πολύ σημαντική, διότι ενδυναμώνει την κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή.

»Η έννοια του εθελοντισμού συνδέεται με την αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά. Ο εθελοντισμός δεν είναι απλά ένας όρος, είναι στάση ζωής και δρα εποικοδομητικά στο κοινωνικό στερέωμα.

»Σας περιμένουμε με χαρά την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017 και ώρα 18:00 στο Μουσικό Σχολείο να πραγματοποιήσουμε μαζί μια γιορτή γεμάτη φως για τα πιο όμορφα πράγματα που έχουμε στη ζωή μας: τα παιδιά μας, την πόλη μας, τους ανθρώπους της», αναφέρει η ανακοίνωση-κάλεσμα του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου.