Τι καιρό θα κάνει την Πρωτομαγιά στην Καβάλα

Βροχές και ίσως διάσπαρτες μπόρες μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας 1 Μαΐου, αραιές νεφώσεις και ζέστη το μεσημέρι και το απόγευμα της Πρωτομαγιάς

Με… Φθινοπωρινή διάθεση φεύγει ο Απρίλιος με βροχές και πιθανώς καταιγίδες μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας 1 Μαΐου 2017, η οποία θα κυλήσει στην Καβάλα με σχεδόν αίθριο καιρό και αραιή συννεφιά και μόνο τα υψηλά ποσοστά υγρασίας θα προκαλέσουν μιας αίσθηση δυσφορίας σε όσους αποφασίσουν να εκδράμουν ή να ψήσουν σε εξωτερικό χώρο.

Αναλυτικότερα, ο καιρός το βράδυ της Κυριακής 30 Απριλίου θα είναι σχεδόν νεφελώδης προς νεφελώδης αργά το βράδυ, μεταβαλλόμενος σε σχεδόν νεφελώδη τα ξημερώματα, με πιθανότητα βροχής το βράδυ και αργότερα μια μικρή πιθανότητα βροχής μετά τα μεσάνυχτα. Πιθανώς να υπάρξουν και κάποιες διάσπαρτες μπόρες, κυρίως στα ορεινά του Νομού. Η ελάχιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 15° και ο άνεμος βόρειος-βορειοδυτικός περίπου 7 km/h.

Τη Δευτέρα 1 Μαΐου ο καιρός θα είναι μερικώς νεφελώδης το πρωί, μεταβαλλόμενος σε ηλιοφάνεια το απόγευμα. Μέγιστη θερμοκρασία 24° και άνεμος βορειοανατολικός ασθενής έως πολύ ασθενής περίπου 6 km/h το πρωί, στρεφόμενος σε νοτιοανατολικό το απόγευμα.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, μεταβαλλόμενος σε αίθριο μετά τα μεσάνυχτα. Ελάχιστη θερμοκρασία 14° και άνεμος ανατολικός-νοτιοανατολικός περίπου 4 km/h το βράδυ, στρεφόμενος σε βορειοανατολικό μετά τα μεσάνυχτα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες της περιοχής μπορείτε να δείτε στο site του meteokav εδώ.