Αγία Μαρίνα: Έκτακτη Γενική Συνέλευση μετά από αίτηση μελών

Θα ληφθούν αποφάσεις στον απόηχο της απόφασης του ΔΣ να αναστείλει τη λειτουργία του Ιδρύματος

Μετά την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου «Μέριμνα για το Ειδικό Παιδί Η Αγία Μαρίνα» να αναστείλει τη λειτουργία του Ιδρύματος έως ότου βρεθεί μία βιώσιμη λύση στα προβλήματα του χρέους που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια (διαβάστε σχετικά εδώ), την Τρίτη 9 Μαΐου 2017 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση μετά από αίτηση που κατέθεσαν προς το ΔΣ δώδεκα μελών του Σωματείου.

Συγκεκριμένα, τη διενέργεια Γενικής Συνέλευσης ζήτησαν οι: Τσανακτσή Ελισάβετ, Σαββαΐδης Σάββας, Μπουρινάρη Αναστασία, Περδίκη Ασπασία, Γιάγκου Κωνσταντινιά, Χριστοφιδέλλη Ελευθερία, Δημηνάκη Λίζα, Μάρου Βασιλική, Μπουρινάρη Ευτυχία, Δημητριάδου Μαγδαληνή, Κωστελίδης Χρήστος και Γιαννίση Γαρυφαλλιά με επίδοση της αίτησης-ειδοποίησής του προς τον πρόεδρο στις 2 Μαΐου 2017 και η σύγκληση της ΓΣ πραγματοποιείται κατόπιν ενεργοποίησης του άρθρου 19 του Καταστατικού του Σωματείου.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» και σε αυτήν μπορούν να συμμετέχουν όλα τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του Σωματείου. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

  1. Ενημέρωση- συζήτηση-λήψης απόφασης επί της από 27-4-2017 απόφασης του ΔΣ περί αναστολής λειτουργίας
  2. Πλήρης απολογισμός ενημέρωση  επί της οικονομικής  κατάστασης
  3. Ενημέρωση – λήψη απόφασης για το μέλλον του σωματείου.