Στο ίδιο έργο θεατές: Κι άλλο φορτηγό «κόλλησε» στις Γλάστρες

Ενώ μια μέρα πριν, στο ίδιο, σημείο είχε «εγκλωβιστεί» και τουριστικό λεωφορείο!

Μέρα με τη μέρα, γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο ότι κάποιος (προφανώς η Τροχαία Καβάλας) θα πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα του δρόμου του Παληού και να λάβει σοβαρά μέτρα έτσι ώστε να μη διέρχονται μεγάλα οχήματα από τον οικισμό. Ούτε καν 48 ώρες μετά το πρώτο «συμβάν» που κατέγραψε το KAVALA POST με το φορτηγό-ψυγείο που «κόλλησε» στην ανηφόρα της οδού Σεφέρη (διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ), είχαμε και δεύτερο «κρούσμα».

Το μεσημέρι της Κυριακής 7 Μαΐου 2017, ένα φορτηγό με τουρκικές πινακίδες, μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να «ανέβει» τη Σεφέρη, ακινητοποιήθηκε στο ίδιο ακριβώς σημείο, δημιουργώντας και πάλι ουρά αυτοκινήτων, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση ενός αλλου, διερχόμενου από το αντίθετο ρεύμα οδηγού φορτηγού, για να μπορέσει ο Τούρκος οδηγός να πραγματοποιήσει μανούβρα και να «απεγκλωβιστεί» διασχίζοντας ανάποδα τον μονόδρομο προς την Ηρακλίτσα.

Να σημειωθεί ότι το ίδιο «έργο» παίχτηκε στο ίδιο σημείο και το απόγευμα του Σαββάτου με ένα τουριστικό λεωφορείο! Κι όλα αυτά, προτού καν «μπούμε» για τα καλά στο καλοκαίρι και ξεκινήσει η κίνηση που, παραδοσιακά, ούτως ή άλλως έχει το Παληό, ειδικά τα Σαββατοκύριακα…