Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Κωνσταντίνου: Έτοιμος να περπατήσει για άλλη μια χρονιά στον Δρόμο του Νερού

Στις 14 Μαΐου στις 09:00 ο 2ος περίπατος σε μια διαδρομή περίπου 2,5 χιλιομέτρων με αφετηρία τα γραφεία του Συλλόγου στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου Καβάλας-Συμμετοχή και στην εθελοντική αιμοδοσία του Επιμελητηρίου

Ο Πολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγίου Κωνσταντίνου Καβάλας διοργανώνει στις 14 Μαΐου στις 09:00 τον 2ο περίπατο στον Δρόμο του Νερού και καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου να λάβουν μέρος στην πεζοπορία, ώστε άλλοι να γνωρίσουν και άλλοι να ξαναθαυμάσουν την πολύ όμορφη διαδρομή ως τη πέμπτη γέφυρα.

«Η απόσταση είναι 2,5χλμ περίπου και με χαλαρή διάθεση θέλουμε μια με 1 ώρα και 1 τέταρτο για να πάμε. Ανάλογος είναι και ο γυρισμός σε πολύ βάτο μονοπάτι, ενώ για τους πιο ανήσυχους προσφέρετε ένα ακόμη μισάωρο ήπιας ανάβασης ως τη περίφημη μάνα του νερού. Επιστροφή στον Σύλλογο όπου εκεί θα μας περιμένουν αναμμένες ψησταριές ώστε η κάθε παρέα να μπορεί να απολαύσει τη θεά από το πάρκο ψήνοντας τα εδέσματα που έχει φέρει μαζί της και έχουν αφήσει στο εντευκτήριο.

»Τραπέζια και καρέκλες υπάρχουν για όλους, καλή διάθεση χρειάζεται για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι που μας γνέφει. Το ΔΣ του Συλλόγου είναι στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία. Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή 14 Μαΐου 2016 και ώρα 09:00 στα γραφεία του Συλλόγου στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.

Για την καλύτερη οργάνωση του περιπάτου αλλά και του ψησίματος παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6946 680688 (Νικόλαος Τσαλίκογλου) ή στο e-mail του Συλλόγου: [email protected]    

Συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία του Επιμελητηρίου

Ο Σύλλογος Αγίου Κωνσταντίνου συμμετέχει ενεργά για πρώτη φορά στην ανοιξιάτικη εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Αιμοδοτών του Επιμελητηρίου Καβάλας το Σάββατο 13 Μαΐου 2017.

Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου κατά τις ώρες 08:00-14:00 στον 2ο όροφο του Επιμελητηρίου να συμμετέχουν σ’ αυτήν την προσφορά ζωής.