«Κάθισε» τουριστικό λεωφορείο στις «Γλάστρες»! Ταλαιπωρία για τους επιβάτες (φωτογραφίες)

Οι περίπου 50 Βούλγαροι εκδρομείς περίμεναν στον δρόμο για σχεδόν δύο ώρες - Τελικά το όχημα «απεγκλωβίστηκε» με τη βοήθεια γερανού

Λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου 13 Μαΐου 2017, τουριστικό λεωφορείο με βουλγαρικές πινακίδες «μπήκε» στο Παληό -προφανώς ο οδηγός δεν πρόσεξε την… ελλιπή σήμανση της απαγόρευσης που υπάρχει στο ύψος της στροφής της ΜΟΜΑ- και, όπως ήταν φυσικό, δεν μπόρεσε να ανέβει την απότομη ανηφόρα της παράκαμψης στο ύψος του σημείου «Γλάστρες».

Ο Βούλγαρος οδηγός όμως, αντί να σταματήσει και να προσπαθήσει να κάνει πίσω με την όπισθεν, θεώρησε ότι μπορεί να τα καταφέρει και… γκάζωσε για να ανέβει την ανηφόρα, με αποτέλεσμα όλο το πίσω μέρος του οχήματος να… «καθίσει» επάνω στο οδόστρωμα και το λεωφορείο να ακινητοποιηθεί!

Ευτυχώς, το λεωφορείο «κόλλησε» στη δεξιά μεριά της οδού Σεφέρη, οπότε υπήρχε αρκετός χώρος από τα αριστερά για τα διερχόμενα αυτοκίνητα και έτσι η κυκλοφορία συνεχίστηκε (σχεδόν) κανονικά.

Σχεδόν δυο ώρες μετά το συμβάν, οι περίπου 50 Βούλγαροι τουρίστες που είχαν βγει από το όχημα και περίμεναν στον δρόμο, είδαν να έρχεται ο γερανός από την Καβάλα, ο οποίος και κατάφερε, λίγο μετά τις 19:00 να «απεγκλωβίσει» το όχημα.