Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στο Ποδοχώρι Καβάλας με νεκρό έναν εργαζόμενο στη ΔΕΗ

Ο άτυχος άνδρας ηλικίας 58 ετών ο οποίος εργαζόταν ως εναερίτης στη ΔΕΗ Καβάλας έπαθε ηλεκτροπληξία όταν ανέβηκε με καλάθι σε κολώνα δημόσιου φωτισμού για να επιδιορθώσει βλάβη και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τον χτύπησε ρεύμα

Εργατικό δυστύχημα με τραγικό απολογισμό έναν νεκρό, υπάλληλο της ΔΕΗ Καβάλας σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Μαΐου 2017 στο Ποδοχώρι Καβάλας. Ο άτυχος άνδρας, ηλικίας περίπου 58 ετών, περί τις 14:30 ανέβηκε με καλάθι σε κολώνα δημόσιου φωτισμού, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τον χτύπησε ρεύμα και παρά την έγκαιρη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, τελικά εξέπνευσε.

Ο άτυχος εργαζόμενος, πατέρας δύο παιδιών, δούλευε ως εναερίτης στη ΔΕΗ Καβάλας, ενώ το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι μόλις το περασμένο Σάββατο 13 Μαΐου συμπληρώθηκαν 40 μέρες από τον θάνατο της γυναίκας του.

Πάντως έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες για να διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες έγινε το δυστύχημα και πως έπαθε ηλεκτροπληξία ο άτυχος άνδρας.