Εντός του Μαΐου (εκτός απροόπτου) θα είναι έτοιμο το “Κοράλλι”

Ο εργολάβος περιμένει τον ειδικό τάπητα για να "τρέξει" και να ολοκληρώσει την εργολαβία στις επτά (7) παιδικές χαρές του δήμου Καβάλας

Οι βασικές εργασίες ανάπλασης στο “Κοράλλι” έχουν περατωθεί. Ο χώρος έχει “στρωθεί” και καθαριστεί και είναι έτοιμος να “υποδεχτεί” τα καινούρια -εγκεκριμένα και πιστοποιημένα- παιχνίδια έτσι ώστε από φέτος το καλοκαίρι να μπορούν να το χαρούν όλα τα παιδιά (αλλά και οι γονείς) του Παληού Καβάλας.

Εσωτερικά της υπάρχουσας περίφραξης θα τοποθετηθεί και μία νέα εσωτερική, ξύλινη. Τα παιχνίδια έχουν ήδη έρθει στην Καβάλα και “περιμένουν”. Η όποια καθυστέρηση παρατηρείται, οφείλεται στον ειδικό τάπητα που πρέπει, βάσει των προδιαγραφών, να εφαρμοστεί. Ο τάπητας αυτός έχει ήδη παραγγελθεί, αλλά ακόμη δεν έχει παραδοθεί από τον προμηθευτή.

Σύμφωνα με την Εντεταλμένη Σύμβουλο της δημάρχου για τεχνικά θέματα Ευαγγελία Δρακονάκη, η “άφιξη” του τάπητα θα γίνει, εκτός απροόπτου, εντός του Μαΐου. Από εκεί και πέρα, οι διαδικασίες θα “τρέξουν” έτσι ώστε το “Κοράλλι” να είναι έτοιμο να “υποδεχτεί” τους επισκέπτες του με την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου.

Τα ίδια, πάνω-κάτω, ισχύουν και για το Πάρκο του Φαλήρου, αλλά και για τις υπόλοιπες πέντε (5) παιδικές χαρές του δήμου Καβάλας που είναι ενταγμένες στην ίδια εργολαβία.