Προσφορά αγάπης του Ροταριανού Ομίλου Καβάλας «Νεάπολις» στο Πουλίδειο Γηροκομείο

Παραδόθηκαν στο Ίδρυμα 6 κρεβάτια και 10 τραπεζοκομοδίνα με την μέριμνα του Ομίλου και την ευγενική χορηγία της εταιρίας PFIZER AE

Ο Ροταριανός Όμιλος Καβάλας «Νεάπολις» διοργάνωσε την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 στο Πουλίδειο Γηροκομείο την εκδήλωση παράδοσης 6 κρεβατιών και 10 τραπεζοκομοδίνων που δωρίθηκαν με την μέριμνα του Ομίλου και την ευγενική χορηγία της εταιρίας της PFIZER ΑΕ.

Η εταιρεία επίσης, πρόσφερε δείπνο στους ηλικιωμένους, που συνοδευόταν με ζωντανή μουσική με ορχήστρα της εταιρείας που ήρθε από την Αθήνα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο διοικητής της 2484 Ροταριανής Περιφέρειας Κώστας Πετρίδης, η διοικήτρια της 2484 για το 2017-2018 Χρύσα Τσελέπη, ο διοικητής Θεόδωρος Ασπασίδης, η πρόεδρος του Ομίλου Νεάπολις Καβάλας Λίνα Σουλίδου, πολλά από τα μέλη του, φίλοι του Ομίλου και φυσικά οι ηλικιωμένοι που φιλοξενούνται στο Γηροκομείο.

Όπως ανέφερε η πρόεδρος της Φιλοπτώχου Κυριών Σμαρώ Νικολαΐδου, ένα τηλεφώνημα που είχε με την κ. Σουλίδου ήταν η απαρχή για την δωρεά αυτή. Σε μια επαφή που υπήρξε μεταξύ των δύο γυναικών η κ. Σουλίδου την ρώτησε τι ανάγκες υπάρχουν στο Πουλίδειο Γηροκομείο. Αυθόρμητα της ανέφερε η κ. Νικολαΐδου τον στόχο που έβαλε από την στιγμή που εξελέγη πρόεδρος στην Φιλόπτωχο, ήτοι την αντικατάσταση των παλιών σιδερένιων χειροκίνητων κρεβατιών με ηλεκτρικά.

«Η κ. Σουλίδου ως πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου “Νεάπολις” το υλοποίησε και έτσι σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να απολαμβάνουμε αυτή την δωρεά. Οφείλω να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους της εταιρίας PFIZER ΑΕ που κατάφεραν να εξασφαλίσουν την χορηγία ποσού 9.000 ευρώ για να προμηθευτούμε και να τοποθετήσουμε στο ίδρυμα μας έξι ηλεκτρικά κρεβάτια και δέκα τραπεζοκομοδίνα. Ευχαριστούμε επίσης από καρδιάς όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος ώστε να γίνει πιο άνετη η διαβίωση των κατάκοιτων μας και η εργασία των νοσηλευτών του Ιδρύματος», δήλωσε η κ. Νικολαΐδου.