Από τον Ακροπόταμο Παγγαίου η 22χρονη που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στο Πετροχώρι

Η κοπέλα επέστρεφε στην Καβάλα μετά από έξοδο σε νυχτερινό κέντρο της Ξάνθης όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος

Αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Κυριακής 21 Μαΐου 2017 και βρέθηκε νεκρή το απόγευμα στην Εθνική Οδό Ξάνθης-Καβάλας, στο ύψος του Πετροχωρίου. Ο λόγος για μια 22χρονη κοπέλα από τον Ακροπόταμο του δήμου Παγγαίου η οποία το βράδυ του Σαββάτου διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο της Ξάνθης και επέστρεφε στο σπίτι της όταν συνέβη το μοιραίο.

Η κοπέλα κινούνταν με κατεύθυνση την Καβάλα, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, το οποίο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και μπήκε σε αγροικία με θάμνους και ελιές, ακολουθώντας τρελή πορεία. Σύμφωνα με το xanthi2.gr (από όπου και οι φωτογραφία), μετά από διαδοχικές ανατροπές, το ΙΧ κατέληξε δεκάδες μέτρα μακριά από το δρόμο ενώ οι πυροσβέστες και το προσωπικό του ΕΚΑΒ που κλήθηκαν από την Αστυνομία της Ξάνθης, ανέσυραν το πτώμα της άτυχης κοπέλας αρκετά μέτρα μακριά από το ΙΧ.

Οι δικοί της αναζητούσαν τα ίχνη της από τα ξημερώματα. Το απόγευμα η εξαφάνισή της δηλώθηκε και στην Ξάνθη. Η περιοχή είναι δύσβατη με πυκνή βλάστηση και η οπτική επαφή με το ΙΧ ήταν σχεδόν αδύνατη από την Εθνική Οδό.