Στις 15:00 ο Ακροπόταμος «αποχαιρετά» την αδικοχαμένη 22χρονη-Συλλυπητήρια από ΕΠΣΚ στην οικογένεια

Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για το τροχαίο δυστύχημα στο Πετροχώρι που της στοίχισε τη ζωή

Στις 15:00 μετά το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Μαΐου 2017 θα πραγματοποιηθεί στον Ακροπόταμο Καβάλας η κηδεία της 22χρονης που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στο Πετροχώρι Ξάνθης την Κυριακή 21 Μαΐου (διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ) και «βύθισε» στο πένθος ολόκληρο το χωριό του δήμου Παγγαίου.

Συλλυπητήρια από ΕΠΣΚ

Με μία λιτή ανακοίνωση, με τίτλο «Καλό ταξίδι», στον ιστότοπό της η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εκφράζει τα συλλυπητήρια προς την οικογένεια: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια Δ. Παρασκευά για την αδικοχαμένη θυγατέρα της».

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Το δελτίο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης αναφέρει τα εξής: «Χθες (21-5-2017) το απόγευμα, στο ύψος του 7ου χλμ. της Εθνικής Οδού Ξάνθης – Καβάλας, σε παρακείμενη θαμνώδη περιοχή, ανευρέθη θανάσιμα τραυματισμένη μία 22χρονη ημεδαπή, καθώς και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, το οποίο είχε εκτραπεί της πορείας του και ανατραπεί. Η 22χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης».