Σύγκρουση ΙΧ με TAXI στη Χρυσοστόμου Σμύρνης

Τα φανάρια στη διασταύρωση με την οδό Βουλγαροκτόνου δεν λειτουργούσαν εκείνη την ώρα - Μόνον υλικές ζημιές -ευτυχώς- ο «απολογισμός»

Η απενεργοποίηση των φωτεινών σηματοδοτών στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης για λίγα λεπτά της ώρας ήταν αρκετά για να προκληθεί το ατύχημα. Λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Μαΐου 2017, ένα ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ένα TAXI στη διασταύρωση με την οδό Βουλγαροκτόνου, στο ύψος του πρώην παιδότοπου «Νεφέλες».

Πιο συγκεκριμένα, ο οδηγός TAXI προσπαθούσε να «βγει» από τη Βουλγαροκτόνου και να στρίψει αριστερά για να πάει προς το κέντρο της πόλης, ενώ το ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Citroën κινούνταν επί της Χρυσοστόμου Σμύρνης με κατεύθυνση επίσης προς το κέντρο, ερχόμενο από το Περιστέρι. Όπως σημειώθηκε παραπάνω, τα φανάρια ήταν εκτός λειτουργίας και έτσι το λευκό TAXI «βρήκε» το ΙΧ στο πίσω αριστερά «φτερό», με το φρενάρισμα που ακολούθησε να προκαλεί το «γύρισμά» του προς την αντίθετη κατεύθυνση και την ακινητοποίησή του -ευτυχώς χωρίς να «περάσει» στο αντίθετο ρεύμα- επάνω στη νησίδα λίγο πιο κάτω.

Ευτυχώς, από τη σύγκρουση δεν τραυματίστηκε κανείς, με τους δύο ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων να «μετρούν» μονάχα υλικές ζημιές και τους διερχόμενους οδηγούς να ταλαιπωρούνται ελαφρά λόγω του «αποκλεισμού» του ενός ρεύματος (προς Καβάλα) για λίγα λεπτά της ώρας. Στο σημείο έσπευσε άμεσα και κλιμάκιο της Τροχαίας Καβάλας.