Επιχείρηση αποκατάστασης των ζημιών στα γηπεδάκια μπάσκετ των γειτονιών της Καβάλας

Η αρχή έγινε με την αντικατάσταση των ταμπλό στα γηπεδάκια του Σταυρού και των Πεντακοσίων και θα ακολουθήσουν κι άλλες παρεμβάσεις, όπως οι διαγραμμίσεις και οι ελαιοχρωματισμοί του περιβάλλοντα χώρου

Η διεύθυνση Αθλητισμού του δήμου Καβάλας, κατόπιν οδηγιών της δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα, εστιάζει στην παρούσα χρονική περίοδο την προσοχή της στις γειτονιές της πόλης και των δημοτικών διαμερισμάτων όπου υπάρχουν μικροί αθλητικοί χώροι.

Στο πλαίσιο της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Καβάλας και δη των γειτονιών της, ξεκίνησαν την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 μικρές παρεμβάσεις στα μικρά γηπεδάκια μπάσκετ των Πεντακοσίων και του Σταυρού με αλλαγές κατεστραμμένων ταμπλό, στεφανιών και άλλων υποδομών.

Όπως διαμηνύει ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του δήμου Καβάλας Γιώργος Φιλόσογλου, στη συνέχεια θα επιδιορθωθούν όπου χρειάζεται τα δάπεδα και θα γίνουν διαγραμμίσεις και ελαιοχρωματισμοί του περιβάλλοντα χώρου, ενώ ξεκαθαρίζει ότι η σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης «δεν έχει στόχο την απόσπαση ευσήμων για αυτονόητα πράγματα, που όμως επί σειρά ετών δεν γίνονταν. Έχει στόχο μόνο την ενημέρωση».

Πάντως η αποκατάσταση των ζημιών έρχεται λίγες μόνο μέρες μετά το σχετικό ρεπορτάζ του KAVALAPOST για την σπασμένη μπασκέτα σε γηπεδάκι του Σταυρού (διαβάστε σχετικά εδώ), δείγμα των άμεσων αντανακλαστικών της διοίκησης του δήμου στο εν λόγω θέμα.