Η Καβάλα διαδηλώνει ενάντια στην εγκατάσταση νέου σταθμού διοδίων

Ο δήμος Καβάλας διοργανώνει την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 στις 17:00 μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Εγνατία Οδό στο ύψος του Περιγιαλίου-Λεωφορεία του Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ θα μεταφέρουν δωρεάν τους πολίτες στο σημείο της συγκέντρωσης

Παγκαβαλιώτικη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην εγκατάσταση νέου σταθμού διοδίων διοργανώνει ο δήμος Καβάλας την Τετάρτη 31 Μαΐου στις 17:00 στην Εγνατία Οδό στο ύψος του Περιγιαλίου, ενώ ο δρόμος θα κλείσει συμβολικά για 15 λεπτά.

Στη σχετική ανακοίνωση, ο δήμος Καβάλας κάνει λόγο για «άδικη και παράλογη απόφαση εγκατάστασης νέου σταθμού διοδίων, τον δεύτερο κατά σειρά εντός των διοικητικών και γεωγραφικών ορίων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας» και καλεί όλους τους δημότες να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Για τον σκοπό αυτό έχουν «επιστρατευτεί» το Αστικό και Υπεραστικό ΚΤΕΛ τα οποία θα διαθέσουν λεωφορεία για τη δωρεάν μετακίνηση των ενδιαφερομένων στον χώρο της συγκέντρωσης με ώρα αναχώρησης τις 16:00 από τον Δημοτικό Κήπο Καβάλας.

Η ανακοίνωση-κάλεσμα του δήμου Καβάλας για τη συγκέντρωση

Με κεντρικά συνθήματα:
ΟΧΙ ΣΕ ΝΕΑ ΔΙΟΔΙΑ,
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ,
ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ,
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ,

ο Δήμος Καβάλας διοργανώνει την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 και ώρα 17:00 το απόγευμα μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Εγνατία Οδό (στο ύψος του Περιγιαλίου) για την άδικη και παράλογη απόφαση εγκατάστασης νέου σταθμού διοδίων, το δεύτερο κατά σειρά εντός των διοικητικών και γεωγραφικών ορίων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Ο Δήμος Καβάλας καλεί στην αγωνιστική συγκέντρωση όλους τους δημότες, τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών, τους συλλόγους, φορείς, σωματεία και οργανωμένες ομάδες  πολιτών, τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο της Καβάλας να συμμετάσχουν στην εκδήλωση που διοργανώνεται κλείνοντας συμβολικά για δεκαπέντε λεπτά την Εγνατία Οδό και υψώνοντας φωνή διαμαρτυρίας για την κατάφορη αδικία που γίνεται σε βάρος της ανάπτυξης της Καβάλας και των πολιτών της.

Ο νέος σταθμός διοδίων της Καβάλας θα επιφέρει ένα ακόμα πλήγμα στην ελεύθερη μετακίνηση πολιτών και εμπορευμάτων με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας.

Ο Δήμος Καβάλας και σύσσωμη η τοπική κοινωνία μέσα σε κλίμα ομοφωνίας και συνεργασίας διατρανώνουν τη φωνή τους ενάντια σε κάθε νέα προσπάθεια, απ’ όπου κι αν προέρχεται, για περαιτέρω υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των πολιτών το Αστικό και Υπεραστικό ΚΤΕΛ θα διαθέσουν λεωφορεία για τη δωρεάν μετακίνηση στο χώρο της συγκέντρωσης.

Ώρα αναχώρησης στις 16:00 από τον Δημοτικό Κήπο.