Στις 26 Ιουνίου 2017 η Καβάλα θα περπατήσει σε έναν διαφορετικό «αγώνας ζωής» ενάντια στα ναρκωτικά

H Action Team Καβάλας και το ΚΕΘΕΑ Κιβωτός διοργανώνουν μια σειρά εκδηλώσεων με πολλές εκπλήξεις στην παραλιακή οδό της πόλης περνώντας το μήνυμα ότι με συλλογική προσπάθεια μπορεί να κερδηθεί ο αγώνας για τη ζωή

Στις 26 Ιουνίου 2017 θα τιμηθεί η Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών με μια εκδήλωση από την Action Team Καβάλας και το ΚΕΘΕΑ Κιβωτός Καβάλας. Η εκδήλωση ονόματι «Walk of Life» είναι ένας περίπατος που θα λάβει χώρα στην παραλιακή οδό της πόλης, στο ύψος των ΚΤΕΛ.

Οι συμμετέχοντες θα προσέλθουν στις 19:30 στη γραμματεία όπου θα δηλώνουν συμμετοχή. Έπειτα, με το σύνθημα θα ξεκινήσει ο περίπατος στην παραλιακή με επιστροφή στην αψίδα εκκίνησης για να απολαύσουν όλοι μαζί διάφορες συναυλίες από συγκροτήματα.

Μαζί με την δήλωση της συμμετοχής ο καθένας θα παραλάβει ένα μπαλόνι το οποίο θα έχει τυπωμένο το μήνυμα της εκδήλωσης. Κάθε συμμετέχοντας θα δένει το μπαλόνι στο χέρι του και θα παίρνει μέρος στον «Περίπατο της Ζωής» με αυτό.

Στον χώρο θα υπάρχουν ενημερωτικά περίπτερα τοπικών συλλόγων, θεματικές δραστηριότητες και εργαστήρια για παιδιά. Να σημειωθεί ότι ο περίπατος δεν έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα, όμως είναι μια καλή ευκαιρία να δείξουμε όλοι ότι με συλλογική προσπάθεια μπορεί να καταπολεμηθεί η μάστιγα των ναρκωτικών.