Μια εναέρια «βόλτα» στη Νέα Πέραμο Καβάλας (φωτογραφίες, βίντεο)

Ο παραθαλάσσιος οικισμός του δήμου Παγγαίου έτσι όπως δεν τον έχετε ξαναδεί μέσα από τον φακό του drone του Βασίλη Τουνουσίδη

Το παραλιακό μέτωπο του Νομού Καβάλας και δη του δήμου Παγγαίου αποτελεί τον «άσσο» στην «παρτίδα» του τουρισμού. Οι ομορφιές του γνωστές και αδιαμφισβήτητες, η προτίμησή του από τους τουρίστες προφανής.

Η Νέα Πέραμος αποτελεί έναν από τους γνωστούς και ιδιαίτερα δημοφιλείς προορισμούς αυτού του παραλιακού μετώπου, ο οποίος όσο πλησιάζει το καλοκαίρι-το οποίο αρνείται πεισματικά να έρθει-τόσο περισσότερη ζωή αποκτάει.

Ο Βασίλης Τουνουσίδης μάς δείχνει την άλλη πλευρά της Νέας Περάμου από… αέρος, με τη βοήθεια ενός drone. Ο οικισμός, τα βουνά που τον περικλείουν, οι παραλίες του και το λιμανάκι της Περάμου συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό, η «κάτοψη» του οποίου εντυπωσιάζει και κάνει την περιοχή ακόμα πιο… ερωτεύσιμη.

Δείτε παρακάτω το βίντεο στο οποίο η Νέα Πέραμος «συστήνεται» σε όσους δεν την ξέρουν αλλά και αποκαλύπτει μια άλλη πλευρά της σε όσους την έχουν ήδη γνωρίσει και αγαπήσει.