Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από το Σωματείο «Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας»

Αφορμή η ενεργοποίηση πλήθους ανθρώπων που χάρη στην προσφορά τους απέκτησε αξιοπρεπή κατοικία μια νεαρή ενήλικη που έφυγε από την πρώην Παιδόπολη λόγω ενηλικίωσης

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου «Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας» ευχαριστούν από καρδιάς όλους όσοι μέσα από την ψυχή τους εξέφρασαν τα αισθήματα αλληλεγγύης, στηρίζοντας την προσπάθεια που έκαναν όλοι για να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση ενός διαμερίσματος ιδιοκτησίας πρώην φιλοξενούμενης του Π.Π.Π. Καβάλας (πρώην Παιδόπολη).

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Σωματείου: «Χάρη στην εκπαιδευτικό Βίκυ Καφετζή (μέλος του Σωματείου μας) που είχε το όραμα και την δύναμη, αλλά και στη συμμετοχή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, ενεργοποιήθηκε ένα πλήθος συνανθρώπων μας που χάρη στην προσφορά τους απόκτησε αξιοπρεπή κατοικία μια νεαρή ενήλικη που έφυγε από το Π.Π.Π. Καβάλας (πρώην Παιδόπολη) λόγω ενηλικίωσης.

»Συγκεκριμένα το Σωματείο ευχαριστεί τους: Πλασάτη Δημήτριο, Σωτηρέλη Νικόλαο, Λαζίδου Ευθυμία Συμβολαιογράφο, Παπαθανασίου Γεώργιο και την Ο.Ε. MEDEQ-Παπαθανασίου Γεώργιος και Σια, Μιχαηλίδη Κώστα και την Ο.Ε. Μιχαηλίδης Αθανάσιος και Υιοί, Τσιπουρόπουλο Μάκη και την Ο.Ε. Τσιπουροπούλου Σοφία Α. και Σια, την Ο.Ε. Πούλιος Αθανάσιος και Σια και την Ο.Ε. Μυλωνάς Παρασκευάς και Σια, που στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης, της προσφοράς και της ευαισθησίας, ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές που ζούμε, βοηθήσανε καθοριστικά ώστε  να ολοκληρωθεί μια αξιοπρεπής κατοικία.

»Η κάθε προσφορά για το Σωματείο μας είναι ιδιαίτερα πολύτιμη και την αξιοποιούμε με υπευθυνότητα και σεβασμό, καλύπτοντας ό,τι μας ζητηθεί σχετικό με τις ανάγκες των παιδιών που φιλοξενούνται στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας.

»Το Σωματείο “Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας” αποτελεί πλέον, χάρη στη μεγάλη στήριξη των Δωρητών και όλων των πολιτών που συμμετέχουν στις δράσεις του, ένα Ισχυρό στήριγμα για τα παιδιά που ενηλικιώνονται και που λόγω του ισχύοντος Νομικού πλαισίου απομακρύνονται από το Π.Π.Π. Καβάλας (πρώην Παιδόπολη).

»Γι’ αυτά τα παιδιά που αναγκάζονται να ενταχθούν στο ιδιαίτερα δύσκολο κοινωνικό περιβάλλον, το Σωματείο μας έχει αποφασίσει, στο ξεκίνημα της αυτόνομης ζωής τους να τα στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις ψυχικά και υλικά.

»Σήμερα, που οι κοινωνικοοικονομικές συνθήκες στη Χώρα μας είναι πολύ δύσκολες και τα προβλήματα συνεχώς αυξάνονται, ευχόμαστε να συνεχίσετε να στηρίζετε την κοινή μας προσπάθεια. Μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε και να επηρεάζουμε θετικά και καθοριστικά ανθρώπους που μετέχουν στην Κοινωνία μας».