Η Καβάλα στη σελίδα του Ομίλου Μουζενίδη και της Ellinair (φωτογραφίες, βίντεο)

Σε «πρώτο πλάνο» το Φρούριο της πόλης, η συνοικία της Παναγίας και το λιμάνι-Μια ακόμα διαφήμιση για την Καβάλα που έρχεται από... αέρος μέσω της αεροπορικής εταιρίας που συνδέει πλέον την περιοχή με τη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη

Το Φρούριο της Καβάλας φιγουράρει στη σελίδα του Ομίλου Μουζενίδη και της Ellinair (δείτε τη σελίδα εδώ), κάτι που όπως αναφέρει και ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος, συντελεί στην προσπάθεια για την προβολή της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, της πόλης και του Νομού «η οποία συνεχίζεται με όλα τα μέσα, ενώ η ομορφιά της πόλης μας είναι απαράμιλλη», όπως αναφέρει ο ίδιος σε σχετική ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες προσγειώθηκε η πρώτη πτήση της Ellinair στο αεροδρόμιο της Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος» (δείτε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ), εγκαινιάζοντας τη νέα σύνδεση της Καβάλας με τη Μόσχα και την Αγία Πετούπολη, εξ ου και το αφιέρωμα της σελίδας της εταιρίας στην Καβάλα.

Για του λόγου το… αληθές, μπορείτε να δείτε το εν λόγω αφιέρωμα σε ένα από τα σημεία κατατεθέντα της πόλης εδώ, το οποίο συνοδεύεται και από εντυπωσιακές φωτογραφίες, πανοραμικές και μη, ενώ παραπέμπει και σε αναλυτικές πληροφορίες για το πως μπορεί να φτάσει κανείς στο σημείο και ποια είναι η Ιστορία που το συνοδεύει.

Παρεμπιπτόντως, κυκλοφορεί εδώ και καιρό ένα εντυπωσιακό βίντεο από την aerial view photography το οποίο αφορά το Φρούριο, τη συνοικία της Παναγίας και το λιμάνι Απόστολος Παύλος «Απόστολος Παύλος», το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.