Καβάλα: Θανατηφόρο τροχαίο στη Γραβούνα-Νεκρός 26χρονος δικυκλιστής

Ο άτυχος 27χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί θανάσιμα

Για ακόμα μια φορά μέσα σε λίγες μέρες ένας νέος άνθρωπος χάνει τη ζωή του στην άσφαλτο. Αυτή τη φορά πρόκειται για έναν 26χρονο, ο οποίος λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ της Τετάρτης 14 Ιουνίου 2017 έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε στο ύψος του πρατηρίου καυσίμων στη Γραβούνα Καβάλας, με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο Β.Σ. μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Καβάλας, όμως ήταν ήδη πολύ αργά και απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το Τμήμα Τροχαίας Χρυσούπολης ερευνά τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος. Να σημειωθεί ότι την ώρα του τροχαίου, στην περιοχή επικρατούσαν κακές καιρικές συνθήκες.

 

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για το δυστύχημα

Το βράδυ της Τετάρτης 14 Ιουνίου 2017, σε επαρχιακή οδό της Χρυσούπολης Καβάλας, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 26χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 40χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα ο οδηγός του δικύκλου.

Ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου.