ΑΟ και Βύρων Καβάλας: Πένθος για τον θάνατο της Βάσιας Καραμπετάκη

Τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες Καραμπετάκη - Ξουλόγη για τον άδικο και ξαφνικό χαμό της Βάσιας εκφράζουν με ανακοινώσεις τους οι ομάδες της Καβάλας

Στο πένθος έχει βυθίσει την ποδοσφαιρική οικογένεια της Καβάλας η είδηση για τον θάνατο της Βάσιας Καραμπετάκη, που έχασε την ζωή της από επιπλοκές μετά την καισαρική τομή που υποβλήθηκε στη γέννα του παιδιού της. Η αδελφή του γνωστού Καβαλιώτη προπονητή Νίκου Καραμπετάκη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Καβάλας και απ’ εκεί στο Νοσοκομείο της Ξάνθης, μιας και Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ήταν κλειστή, όπου και κατέληξε.

Στην ανακοίνωση της η ομάδα του Βύρωνα αναφέρει τα εξής:
«Από σήμερα το πρωί η οικογένεια του Βύρωνα Καβάλας είναι σε πένθος. Η μοίρα έπαιξε το πιο άσχημο παιχνίδι της στην άτυχη Βάσια. Δυστυχώς το θαύμα της γέννησης για την άτυχη κοπέλα ήταν μοιραίο. Το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του Βύρωνα Καβάλας εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στις οικογένειες Καραμπετάκη – Ξουλόγη για τον άδικο και τόσο ξαφνικό χαμό της Βάσιας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάζει. Καλό παράδεισο».

Αντίστοιχη ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΑΟ Καβάλας, αναφέροντας:
«Η οικογένεια του Aθλητικού Ομίλου ΚΑΒΑΛΑ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες Καραμπετάκη και Ξουλόγη για τον πρόωρο και άδικο χαμό της Bάσιας Καραμπετάκη. Δυστυχώς ακόμα ένας νέος άνθρωπος έφυγε για την γειτονιά των Αγγέλων, όπου θα βρει και τον αγαπημένο της πατέρα που προσέφερε τα μέγιστα στην ομάδα μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει Βάσια και καλό κουράγιο σε όλους τους συγγενείς σου και αγάπη-υγεία στο νεογέννητο…».