Κρουαζιερόπλοιο Sea Cloud: Το δεύτερο και… τελευταίο στην Καβάλα για το καλοκαίρι

Η επόμενη άφιξη κρουαζιερόπλοιου στο «Απόστολος Παύλος» είναι προγραμματισμένη για τις 22 Σεπτεμβρίου 2017

Tab number 1
Tab number 2
Tab number 3
Tab number 4

Tab 1 content goes here.

Tab 2 content goes here.

Tab 3 content goes here.

Tab 4 content goes here.

Στο λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής 18 Ιουνίου 2017 το ιστιοφόρο κρουαζιερόπλοιο Sea Cloud το οποίο πλέει με σημαία Μάλτας.

Ο «γερόλυκος» των θαλασσών-μιας και κατασκευάστηκε το 1931 και είναι από τα πιο παλιά κρουαζιερόπλοια-κάνει κρουαζιέρα στη Μεσόγειο, ξεκινώντας από την Αλβανία, περνώντας στη συνέχεια από το Κατάκολο της Ηλείας και από το λιμάνι του Πειραιά, για να φτάσει στο λιμάνι της Καβάλας, με επόμενο προορισμό το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, για το οποίο αναχώρησε το μεσημέρι.

Το μήκους 83 μέτρων εντυπωσιακό πλοίο, το οποίο μεταφέρει κυρίως Αμερικανούς τουρίστες, είναι το τελευταίο για το καλοκαίρι του 2017, καθώς το επόμενο θα φτάσει στην Καβάλα στις 22 Σεπτεμβρίου, εκτός κι αν υπάρξει κάποια έκτακτη και μη προγραμματισμένη άφιξη.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα κρουαζιέρας έχει ως εξής: Στις 22 Σεπτεμβρίου το Breamar, στις 10 Οκτωβρίου το Minerva, στις 14 Οκτωβρίου το Aegean Odyssey, στις 20 Οκτωβρίου το Colden Iris και στις 29 Οκτωβρίου το Celestyal Nefeli, κλείνοντας την κρουαζιέρα για το 2017.