Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης «πετάει» στο 6ο Kavala AirSea Show

Το πανεπιστήμιο θα συμμετάσχει με πρότυπα ιπτάμενα και πυραυλικά μοντέλα σε στατική έκθεση-Μέχρι την Παρασκευή 23 Ιουνίου η προθεσμία για τη δήλωση συμμετοχής των Spotters

Άλλη μια συμμετοχή, αυτή τη φορά από την Ακαδημαϊκή κοινότητα, ανακοινώθηκε επίσημα από τη διεύθυνση του 6ου Kavala AirSea Show. Συγκεκριμένα, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης θα είναι στο 6th Kavala Air Sea Show & Pageo flying Day 2017, με το Τμήμα ASAT-Aristotle Space & Aeronautics Team το οποίο θα συμμετάσχει με πρότυπα ιπτάμενα και πυραυλικά μοντέλα σε στατική έκθεση και με περίπτερο προβολής των επιστημονικών του προγραμμάτων στην Υπαίθρια Εμπορική Έκθεση της διοργάνωσης το Σάββατο 1 Ιουλίου 2017.

Στις 23 Ιουνίου λήγει η προθεσμία για τους Spotters

Από τη διεύθυνση της διοργάνωσης, ανακοινώνεται ότι η προθεσμία υποβολής δήλωσης SPOTTER-PRESS λήγει στις 12:00 την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017. Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να συμπληρώσουν και να στείλουν τα απαιτούμενα στοιχεία στη φόρμα που θα βρουν εδώ στο site του Kavala AirSea Show.

Παράλληλα, προς το τέλος της εβδομάδας θα βρίσκεται στην Καβάλα συνεργείο της ΕΡΤ 3 όπου θα κάνει live μετάδοση τόσο στην τηλεόραση, όσο και στο ραδιόφωνο, με θέμα τη φετινή διοργάνωση για την οποία θα μιλήσει ο διευθυντής της, Σμήναρχος (Ι) ε.α. Παναγιώτης Γεωργιάδης.