Wood Water Wild Festival 2017: Θριάμβευσε παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες (φωτογραφίες)

Για 9η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η δημοφιλής διοργάνωση ανανεώνοντας το ραντεβού για το 2018-Πολύς κόσμος και στον ορεινό αγώνα του «Δρόμου του Νερού»

Για 9η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα το Wood Water Wild Festival στην Παλιά Καβάλα και συγκεκριμένα στην περιοχή του «Δρόμου του Νερού» το Σαββατοκύριακο 17-18 Ιουνίου 2017.

Δεκάδες δράσεις για μικρούς και μεγάλους, συναυλίες, σπορ και δραστηριότητες με επίκεντρο το περιβάλλον φιλοξενήθηκαν στον γνωστό και ειδυλλιακό χώρο του Νερόμυλου, όπου παρά τον άστατο καιρό και τις βροχές, δεν… πτοήθηκε ούτε η διοργάνωση αλλά ούτε και οι επισκέπτες που συνέρρευσαν κατά χιλιάδες στο χώρο των εκδηλώσεων.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι παρά τη βροχή και τις προβλέψεις για ακραία καιρικά φαινόμενα, η συναυλία των Imam Baildi και του συγκροτήματος «Βαρέα και Ανθυγιεινά» το βράδυ του Σαββάτου 17 Ιουνίου 2017 είχε πάνω από 1.000 άτομα, όπως επιτυχής ήταν και η συναυλία των μαθητών του Ωδείου «Νεάπολις», ενώ και στις υπόλοιπες δραστηριότητες είτε αθλητικές είτε εκπαιδευτικές, όπως ήταν το ανταλλακτήριο βιβλίων που έστησε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας υπήρχε… συνωστισμός.

Μεγάλη η συμμετοχή και στον ορεινό αγώνα δρόμου “Water Trail Race 2017”

Για 8η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε και ο ορεινός αγώνας δρόμου «Δρόμος του Νερού-Water Trail Race 2017» στο πλαίσιο του Wood Water Wild Festival.

Ο αγώνας ξεκίνησε από την κεντρική πλατεία της Καβάλας με τελικό προορισμό την κεντρική πλατεία της Παλιάς Καβάλας, δια μέσου του Περιβαλλοντικού Μονοπατιού της Παλιάς Καβάλας, μια απόσταση 19 χιλιομέτρων την οποία διένυσαν οι δρομείς περίπου σε 3,5 ώρες.

Μικροί και μεγάλοι χάρηκαν μια μοναδική διαδρομή, φτιαγμένη για περιπάτους και περιβαλλοντικές δράσεις, με τον αγώνα δρόμου να είναι, πλέον, συνυφασμένος με το Wood Water Wild Festival, το οποίο ανανεώνει το 10ο ραντεβού για το 2018.

Φωτογραφίες από τον αγώνα δρόμου:

Λάσκαρης Τσούτσας