Καβάλα: Ξεχείλισε η… περιβαλλοντική συνείδηση στην πόλη (φωτογραφίες)

«Βουνά» από σκουπίδια με φόντο τα... αξιοθέατα της πόλης συνθέτουν την εικόνα της Καβάλας τη δεύτερη, μόλις, μέρα απεργίας των εργαζομένων στην Καθαριότητα

Η εικόνα της Καβάλας με τα «βουνά» από σκουπίδια, ειδικά στο κέντρο της πόλης, παραπέμπει σε πολυήμερη απεργία των εργαζομένων στην Καθαριότητα. Κι όμως, βρισκόμαστε μόλις στη δεύτερη μέρα απεργίας

Σκουπίδια με φόντο το λιμάνι, την παραλία, την παλιά πόλη, την πλατεία Ελευθερίας και την εκκλησία του Αγίου Παύλου, είναι το νέο… trend που παίζει αυτήν την περίοδο στην πόλη.

 

Προφανώς η ανακοίνωση για την απεργία και η έκκληση του δήμου Καβάλας προς τους πολίτες να μην κατεβάζουν σκουπίδια από την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 μέχρι και την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 δεν άγγιξε τους περισσότερους (διαβάστε την ανακοίνωση εδώ), οι οποίοι προτίμησαν να περνάνε ανάμεσα από τα σκουπίδια για να πάνε στο σπίτι τους παρά να τα κρατήσουν για 2 μέρες στο μπαλκόνι τους.

Ειδικά, δε, τώρα που άρχισε να ανεβαίνει και η θερμοκρασία, η κατάσταση αρχίζει να γίνεται ανυπόφορη και κανείς δε θέλει να σκεφτεί τι θα γίνει αν οι κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ συνεχιστούν, καθώς ούτως ή άλλως, η… απεργία της κατανόησης και της περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών είναι διαρκείας.