ΚΕΘΕΑ Κιβωτός-Action Team: Ο δρόμος κατά των ναρκωτικών περνάει από την Καβάλα

Διαβάστε αναλυτικά τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στις 26 Ιουνίου 2017 για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών-Πλήθος ενημερωτικών και συμμετοχικών δράσεων με κεντρικό σύνθημα «Χωρίς εσένα αποκλείεται!»

Στις 26 Ιουνίου 2017 με σύνθημα «Χωρίς εσένα αποκλείεται!» το ΚΕΘΕΑ, το μεγαλύτερο ελληνικό δίκτυο απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης, στέλνει μήνυμα υποστήριξης και αποδοχής των ανθρώπων που βρίσκονται αντιμέτωποι με την εξάρτηση και καλεί τους πολίτες να ενημερωθούν και να αναγνωρίσουν το ρόλο που μπορεί να παίξει ο καθένας  από εμάς στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

Το ΚΕΘΕA Κιβωτός σηματοδοτεί στην Καβάλα την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών του 2017 με μία διπλή εκδήλωση: “The Walk Of Life”, σε συνεργασία με την νεανική εθελοντική οργάνωση “Action Team-Καβάλα” και παρουσίαση Ημερίδας σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ Καβάλας και τον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Οι εκδηλώσεις ξεκινάνε στις 19:30 με τον Περίπατο Ζωής-The Walk Of Life, κατά μήκος της παραλιακής οδού με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το πάρκο Φαλήρου.

Η εκδήλωση θα συνεχιστεί με συναυλία στο πάρκο Φαλήρου στις 21:00, με το συγκρότημα “Souled Out”. Η παρακολούθηση της συναυλίας είναι δωρεάν.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχουν στο χώρο ενημερωτικά περίπτερα από κοινωνικούς φορείς (Γιατροί του Κόσμου, ΠΝΟΗ).

Παράλληλα στις 19:30 και σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ Καβάλας και τον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα με θέμα «Απεξάρτηση, μια ολιστική προσέγγιση», στο ξενοδοχείο Galaxy, στην αίθουσα «Νέστος».

Στην Ημερίδα το θέμα της απεξάρτησης θα παρουσιαστεί με ολιστικό τρόπο καθώς θα υπάρχουν ομιλητές που θα εκπροσωπήσουν πέρα από το ΚΕΘΕΑ και τη θεραπευτική του πρόταση, το  Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Καβάλας, τη Θεραπευτική Μονάδα Υποκατάστατων ΟΚΑΝΑ Καβάλας, το Ινστιτούτο Πρόληψης και Θεραπείας της Βίας και Προώθησης της Ισότητας των Φύλων «ΒΙΑ-ΣΤΟΠ» και το Σύλλογο Ασθενών Ήπατος «Προμηθέας».

Η παρακολούθηση της ημερίδας είναι δωρεάν.

Πληροφορίες για την εκδήλωση “Walk of Life” μπορείτε να βρείτε και εδώ.