Χωρίς νερό μεγάλο μέρος των Ποταμουδίων στην Καβάλα

Είναι η 5η διακοπή νερού στην περιοχή το τελευταίο δίμηνο, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι και μάλιστα χωρίς να υπάρξει σχετική προειδοποίηση-Αντίστοιχες διακοπές σημειώνονται και σε άλλες γειτονιές της πόλης

Συνεχίζονται οι διακοπές νερού στην περιοχή των Ποταμουδίων στην Καβάλα και μάλιστα για 5η φορά μέσα σε ένα δίμηνο, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι της συνοικίας.

Τελευταία διακοπή αυτή της Τρίτης 27 Ιουνίου 2017, η οποία ξεκίνησε περί τις 10:30 το πρωί και ακόμα καλά… κρατεί, 4 και πλέον ώρες και «πιάνει» τον άξονα της οδού Αρτέμιδος, αλλά και άλλους δρόμους της συνοικίας.

Μάλιστα, οι κάτοικοι αναφέρουν ότι δεν υπήρξε κάποια σχετική προειδοποίηση ούτε τώρα, αλλά ούτε και τις προηγούμενες φορές, κατά τις οποίες έμεινε χωρίς νερό η γειτονιά για περίπου 6 ώρες.

Να σημειωθεί ότι συχνές διακοπές νερού σημειώνονται το τελευταίο διάστημα και στην περιοχή του Τιμίου Σταυρού, στη Χωράφα και στο Σούγιουλο, με τους κατοίκους να αναρωτιούνται για το λόγο που κόβεται το νερό εν μέσω καλοκαιριού.

Τώρα, όμως, οι συνέπειες είναι πιο… αντιληπτές, καθώς η θερμοκρασία έχει ανέβει και η διακοπή νερού είναι ένας παράγοντας που δυσκολεύει τη ζωή των κατοίκων της περιοχής.