Pageo Flying Day 2017: Όταν ο ουρανός ενώνεται με τη θάλασσα (φωτογραφίες)

Η πρώτη χρονιά που το Kavala AirSea Show «απλώθηκε» και στον δήμο Παγγαίου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τον «μάγο» Δημήτρη Βερβερέλη και τους Ιταλούς της Pioneer Team να φροντίζουν γι' αυτό-Θερμό όσο κι ο... καύσωνας το χειροκρότημα του κόσμου

Όταν ο πήχης ανεβαίνει ψηλά από την πρώτη κιόλας συμμετοχή σε μια διοργάνωση σαν το Kavala AirSea Show 2017, είναι δείγμα επιτυχίας κι όταν το χειροκρότημα του κόσμου, παρά τη ζέστη, είναι πιο θερμό κι από τη θερμοκρασία ενός καύσωνα, τότε η επιτυχία είναι βεβαιωμένη και με τη… βούλα.

Ο λόγος για το Pageo Flying Day 2017 το οποίο πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 2 Ιουλίου 2017 στον κόλπο της Νέας Περάμου, στο πλαίσιο του 6ου Kavala AirSea Show. Οι εντυπωσιακοί ελιγμοί της ομάδας VOSTOK-EUROPE με πιλότο τον Δημήτρη “Wizard” Βερβερέλη και οι Ιταλοί πιλότοι της Pioneer Team, γέμισαν τον ουρανό της Νέας Περάμου με χορευτικές φιγούρες και χρώματα, ικανά να κάνουν τον κόσμο που τους παρακολουθούσε από τις παραλίες και τους πεζοδρόμους να σηκώσει το κεφάλι ψηλά, κόντρα στον ήλιο και στην αφόρητη ζέστη, ενώ το show άνοιξαν οι μικροί μαθητές του Συλλόγου «Μαχητές Νέας Περάμου» με επιδείξεις πολεμικών τεχνών.

Τον συντονισμό της διοργάνωσης είχε ο διευθυντής του Kavala AirSea Show, Σμήναρχος (Ι) ε.α. Παναγιώτης Γεωργιάδης, από τον… πύργο ελέγχου του κάστρου της Βυζαντινής Ανακτορούπολης, που φέτος «φιλοξένησε» μια διαφορετική εκδήλωση, ενώ την εκδήλωση παρουσίασε η υπεύθυνη του γραφείου Τύπου του δήμου Παγγαίου Νατάσα Θεοδοσίου με guest τον γνωστό παρουσιαστή Γιάννη Σερβετά.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το show στον κόλπο της Νέας Περάμου.

Παρόντες ήταν ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης, οι αντιδήμαρχοι Παγγαίου Χρήστος Μποσμπότης και Ελένη Μπενή, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου Μάκης Ζουμπλιός και ο διευθυντής του TV 100 της Θεσσαλονίκης Λάζαρος Θεοδωρακίδης.