Χωρίς νερό από το πρωί μεγάλο μέρος του Αμυγδαλεώνα λόγω σπασμένου αγωγού

Στο σημείο ο πρόεδρος και συνεργείο της ΔΕΑΥΚ - Καθυστερημένη παρέμβαση καταγγέλλουν οι κάτοικοι - Διαχρονικό το πρόβλημα με την ύδρευση κάθε καλοκαίρι

Λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας 3 Ιουλίου 2017 διακόπηκε η υδροδότηση σε μεγάλο μέρος του Αμυγδαλεώνα Καβάλας, λόγω βλάβης σε αγωγό στο βόρειο τμήμα του χωριού. Ένας αγωγός, σε σημείο όπου μόλις λίγους μήνες πριν είχε «επιχειρήσει» η ΔΕΥΑ Καβάλας, έσπασε, με αποτέλεσμα το νερό να «τρέχει» ως… πήδακας!

Περίοικοι καταγγέλλουν στο KAVALA POST ότι ενώ ειδοποίησαν αμέσως τη ΔΕΥΑΚ, δεν ήρθε κανείς μέχρι τις 16:00 το απόγευμα, σχεδόν δηλαδή πέντε ώρες μετά. Εννοείται ότι όλη αυτήν την ώρα, τα γύρω σπίτια δεν έχουν νερό!

Στο σημείο βρίσκεται, εκτός από το συνεργείο της Επιχείρησης Ύδρευσης, τόσο ο πρόεδρος Νίκος Ξανθόπουλος όσο και ο πρόεδρος του Αμυγδαλεώνα Δημήτρης Πουρσαϊτίδης.

Κάθε καλοκαίρι τα ίδια…

Επιπρόσθετα, οι κάτοικοι του Αμυγδαλεώνα ζητούν επιτακτικά να δοθεί μία συνολική λύση στο πρόβλημα της υδροδότησης του χωριού του, αφού κάθε καλοκαίρι, από τον Μάιο ακόμα, σημειώνονται διακοπές στην παροχή νερού σχεδόν κάθε απόγευμα-βράδυ, από τις 20:00 έως τις 22:00, ένα πρόβλημα που σχετίζεται με την άρδευση των χωραφιών και που κάποια στιγμή θα πρέπει να αντιμετωπιστεί συνολικά από τη ΔΕΥΑΚ η οποία εργάζεται προς αυτήν την κατεύθυνση (με σχέδια για κατασκευή επιπλέον δεξαμενής, νέες γεωτρήσεις στα ορεινά κ.ά.).