Η Καβάλα θα «χορέψει» στους ρυθμούς της Samba!

Μια μουσική «βόλτα» στην παραλιακή της πόλης σε βραζιλιάνικους ρυθμούς από το σύνολο κρουστών Paranaue

Οι βραζιλιάνικοι ρυθμοί της μπάντας Paranaue διαχέονται από το 2003 στους δρόμους πολλών πόλεων δίνοντας μια διαφορετική νότα ελευθερίας καθώς οι ήχοι των κρουστών ταρακουνούν και ξυπνούν άλλες αισθήσεις στους πολίτες ιδιαίτερα στη σύγχρονη εποχή του προβληματισμού και της αβεβαιότητας.

Τα 30 μέλη της μπάντας  θα βρίσκονται στην Καβάλα το Σάββατο 8 Ιουλίου 2017 και θα ταξιδέψουν μουσικά τον κόσμο της Καβάλας κάνοντας μια μεγάλη βόλτα από την παραλία μέχρι την παλιά πόλη στην Παναγία με έναρξη αυτής της μουσικής βόλτας στις 20:00 από το πάρκο Φαλήρου.

Η μπάντα Paranaue δημιουργήθηκε  από μια μικρή ομάδα ατόμων, από την επιθυμία να παίξουν βραζιλιάνικα κρουστά και σήμερα συνεχίζουν ακάθεκτοι να μοιράζουν την αγάπη τους για βραζιλιάνικους ήχους.

Στην μπάντα Paranaue, στους οποίους συμμετέχουν άτομα κάθε ηλικίας, μεταξύ των οποίων και μέλη που κατάγονται από την Καβάλα, επιδιώκουν να δείξουν τη μουσική και τους ρυθμούς τους και εδώ στην Καβάλα, δίπλα στη θάλασσα και κάτω από το κάστρο της πόλης, να μυήσουν τους Καβαλιώτες στους βραζιλιάνικους ρυθμούς, να τους ξυπνήσουν τη διάθεση για χορό στους ήχους των κρουστών τους.