6o Kavala AirSea Show: Φωτογραφικές «ριπές» από το KAVALAPOST (φωτορεπορτάζ)

Στιγμιότυπα-μικρές ιστορίες από τη φετινή διοργάνωση με «ταβάνι» τον ουρανό, «πάλκο» τη θάλασσα και την πόλη της Καβάλας και «πρωταγωνιστές» τους ανθρώπους που πλαισίωσαν είτε ως στυλοβάτες είτε ως θεατές το φετινό show

Το 6ο Kavala AirSea Show πέρασε στην ιστορία κι άφησε πίσω του εικόνες και αναμνήσεις που δύσκολα θα σβήσουν από τη μνήμη όσων το έζησαν, όσων το αγάπησαν, αλλά και όσων το είδαν με επιφύλαξη.

Φέτος η διοργάνωση απλώθηκε και ενέταξε στην οικογένειά της και τον δήμο Παγγαίου και συγκεκριμένα τη Νέα Πέραμο με το το event Pageo Flying Day (δείτε φωτογραφίες και αναλυτικό ρεπορτάζ εδώ), ο Σύλλογος Μοντελιστών Καβάλας έδωσε το δικό του show στο έδαφος, ενώ η εξαιρετική Κατερίνα Σολδάτου είχε πάρει και φέτος… επ’ ώμου το καλλιτεχνικό κομμάτι του Kavala AirSea Show (δείτε τον εναέριο χορό της καρέ-καρέ εδώ).

Το Kavala AirSea Show 2017 δεν ήταν, όμως, μόνο εντυπωσιακοί ελιγμοί στον αέρα και θαλάσσιες ή επίγειες δραστηριότητες… Όσο κι αν ακούγεται… περίεργο, είναι μια ανθρωποκεντρική δράση. Δεκάδες εθελοντές, πληρώματα, δήμοι, οργανισμοί, φωτογράφοι και απλοί… εραστές της μεγάλης γιορτής του Ουρανού και της Θάλασσας δούλεψαν για να βγει ένα όσο το δυνατό καλύτερο και εντυπωσιακότερο-σε σχέση με άλλες χρονιές-αποτέλεσμα, υπό τον συντονισμό του διευθυντή της διογάνωσης, Σμηνάρχου (Ι) ε.α. Παναγιώτη Γεωργιάδη.

Το αν τα κατάφεραν, εναπόκειται στην διακριτική ευχέρεια του καθενός. Το αν άξιζε η προσπάθεια, τουλάχιστον γι’ αυτούς που συμμετείχαν σ’ αυτήν, η απάντηση είναι απόλυτη και συγκεκριμένη: ΝΑΙ.

Δείτε παρακάτω μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από το 6ο Kavala AirSea Show, έτσι όπως τα «είδε» το KAVALAPOST και…. ραντεβού το 2018.

Φωτογραφίες: Θανάσης Σοφιανός