Τροχαίο στον κόμβο της Νέας Ηρακλίτσας με έναν τραυματία (φωτογραφίες)

Μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που «βγήκε» στον κεντρικό δρόμο δίχως πρώτα να ελέγξει - Στο νοσοκομείο ο οδηγός του δικύκλου

Γύρω στις 17:30 το απόγευμα του Σαββάτου 8 Ιουλίου 2017, σημειώθηκε τροχαίο με ένα αυτοκίνητο ΙΧ και ένα μηχανάκι στη Νέα Ηρακλίτσα Καβάλας, σε ένα από τα πλέον επικίνδυνα και «ύποπτα» για ατύχημα σημεία, στον κόμβο μετά την «αλάνα», λίγο πριν το σούπερ-μαρκετ Μασούτης.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος οδηγός του δικύκλου μικρού κυβισμού προσέγγιζε τον φωτεινό σηματοδότη με κατεύθυνση προς τη Νέα Πέραμο, όταν ξαφνικά, ένας 20χρονος οδηγός ενός Volkswagen Golf με βουλγάρικες πινακίδες αποφάσισε να «βγει» από το «πάρκινγκ» ακριβώς απέναντι και αριστερά και να διασχίσει κάθετα τον δρόμο με κατεύθυνση προς τον Άγιο Ανδρέα, δίχως να ελέγξει και τη στιγμή που και τα δύο φανάρια ήταν… πράσινα!

Ο δικυκλιστής δεν πρόλαβε, ως ήταν φυσικό, να αντιδράσει και «καρφώθηκε» στην αριστερή πόρτα (συνοδηγού) του αυτοκινήτου. Ο άτυχος νεαρός βρέθηκε στο οδόστρωμα χτυπημένος, ευτυχώς όμως φορούσε προστατευτικό κράνος…

Οδηγοί που επίσης κινούνταν την ίδια στιγμή στο σημείο έσπευσαν να βοηθήσουν τον 27χρονο έως ότου καταφθάσει το ΕΚΑΒ. Μέσα σε λίγα λεπτά, δύο ασθενοφόρα βρέθηκαν στον κόμβο. Οι διασώστες, αφού παρήχαν τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό της μηχανής, τον οδήγησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Στο σημείο βρέθηκαν επίσης και δύο οχήματα της Τροχαίας Καβάλας για τη διευθέτηση της κίνησης αλλά και για τη διενέργεια της προανάκρισης για το συμβάν.