Χωρίς ρεύμα το παραλιακό «μέτωπο» της Καβάλας

Πιθανόν βλάβη σε υπόγειο καλώδιο - Άγνωστο το πότε θα επιδιορθωθεί - «Εκτός» Ταχυδρομείο και Υπηρεσίες ΙΚΑ - «Εκτός» και τα φανάρια!

Νέα εκτεταμένη διακοπή ρεύματος σημειώθηκε στην πόλη της Καβάλας λίγο μετά το μεσημέρι της Τρίτης 11 Ιουλίου 2017. Η περιοχή στην οποία «κόπηκε» η παροχή είναι ιδιαίτερα μεγάλη και προσδιορίζεται ως «παραλιακή», από τα ανατολικά της πόλης έως και τη συνοικία του Βύρωνα και την Πυροσβεστική.

Η διακοπή οφείλεται σε βλάβη την οποία τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ προσπαθούν να εντοπίσουν, με τις πιθανότητες να «δείχνουν» σε κάποιο από τα υπόγεια καλώδια. Ο χρόνος αποκατάστασης της βλάβης είναι ακόμα άγνωστος.

Λόγω της αιφνίδιας διακοπής, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας κλήθηκε να αντιμετωπίσει περιστατικά συμπολιτών μας που «εγκλωβίστηκαν» σε ασανσέρ (βλ. κεντρική φωτό από επέμβαση της ΠΥ σε πολυκατοικία επί της οδού Αβέρωφ).

Επίσης, εκτός «λειτουργίας» είναι και το Ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ) αλλά και οι Υπηρεσίες του ΙΚΑ, ενώ, το χειρότερο, δεν λειτουργούν οι φωτεινοί σηματοδότες, με αποτέλεσμα σε ορισμένα σημεία να σημειώνεται μποτιλιάρισμα.