Kavala AirSea Show 2017: Πτήση… επιβράβευσης για όσους το στήριξαν έμπρακτα (φωτογραφίες)

Σε ειδική τελετή μπροστά από το δημαρχείο Καβάλας τιμήθηκαν οι Αρχές, οι τοπικοί φορείς και κυρίως οι εθελοντές που αποτέλεσαν τους στυλοβάτες και της φετινής, επιτυχημένης διοργάνωσης

Η Οργανωτική Επιτροπή του Kavala AirSea Show τίμησε το απόγευμα της Τρίτης 18 Ιουλίου 2017 σε ειδική τελετή τις Αρχές, τους τοπικούς φορείς και τους εθελοντές που συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί επιτυχώς η διοργάνωση και για το 2017.

Η λιτή τελετή πραγματοποιήθηκε μπροστά από το δημαρχείο της Καβάλας, ενώ πέρα από τη συμβολική βράβευση, οι συμμετέχοντες παρέλαβαν και ένα επετειακό κρασί NICO LAZARIDI με θέμα το Kavala AirSea Show και το Bristol Scout, καθώς και ένα κουτί κουραμπιέδες ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗ.

Ο διευθυντής του Kavala AirSea Show, Σμήναρχος (Ι) ε.α. Παναγιώτης Γεωργιάδης ευχαρίστησε όλους όσοι στήριξαν από το δικό τους πόστο τη διοργάνωση, αποσπώντας, παράλληλα, την υπόσχεση τόσο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρου Μαρκόπουλου όσο και της δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα ότι θα συνεχίσουν να στηρίζουν το show με όποιον τρόπο μπορούν.

Αντίστοιχα, τη στήριξή τους εξέφρασαν ο αντιπρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Δημήτρης Καζανίδης και ο πρόεδρος του ΟΛΚ Χρήστος Ηλιάδης, καθώς και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άγγελος Τσατσούλης, ενώ τον δήμο Παγγαίου εκπροσώπησε η υπεύθυνη του γραφείου Τύπου του δήμου Νατάσα Θεοδοσίου.

 

Τιμητικές πλακέτες έλαβαν, επίσης εκπρόσωποι της Πολεμικής και της Πολιτικής Αεροπορίας, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού, καθώς και όλοι οι φορείς και οι εθελοντές που συμπλήρωσαν ένα πολύχρωμο παζλ άριστα συντονισμένου και δομημένου, κάτι που αποδεικνύεται και από το απόφθεγμα που χαρακτηρίζει το Kavala AirSea Show «κάθε χρόνο και καλύτερα»…

Μετά το τέλος τη τελετής δόθηκε συνέχεια στη βραδιά στο καφέ APARTO το οποίο ήταν και ένας από τους χορηγούς του φετινού show.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη τελετή του Λάσκαρη Τσούτσα.